BTK (Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu) Youtube.com.com Hesabımda Kısıtlamalar

Cuma
17 Eylül 2023 14:16

youtube.com.com kullanıcıları kısıtlıyor, yabancı internet firmaları ise bizi yanıltıyor. BTK ise buna müdahil olmuyor. youtube.com.com ile ilgili olan kısım şu. Bir süredir youtube.com.com benim hesabımda Google kısıtlamalar yapıyor ve bugünde Mozilla'dan giriş yapınca hiçbir şekilde sonuç dahi vermiyor. Beni zorla kendi kontrol ettiği platformlara itiyor. Bildiğiniz bizi yanıltmaya çalışan bir sistem kurmuş.

Yanıltıcı firma deyince de 3$ karşılığında CV hazırladığım CV hazırlama sitesi bizi kendince aylık üye yapmış aylık 9$ aylık üyelik talep ediyor ve kredi kartı ile ilk CV hazırlarken ödediğimiz 3 dolar referans gösterilip karttan otomatik çekim yapıyor. Bu site üzerinden de bir çok şikayet yapılmış ama kimse hakkını alamamış. Ben neyse ki sanal kartla ödeme yapmıştım ama bana da sürekli olmayan borcumu ödeyiniz ihbarı gönderiliyor.

Ben üye değilim ve kullanıcıyı da silmek istiyorum. Deyince de borcunuzu ödeyin ki üyeliğinizi silelim diyorlar. Yoksa her ay daha da borca gireceksiniz diyorlar. Bu firmanın merkezi Amsterdam'da. Önceki şikayetlerimde resimli şikayetlerim olan bir siteyi şikayet var'da şikayet ettim. Diğer şikayetlerimde kolaylıkla bulunabilir. CİMER'den şikayet ettim fakat umursamaz hükümetimiz ilgilenmedi bile.

Savcılığa gidip şikayetçi olun diye dönüş yaptı. Bu nasıl bir hükmet bu nasıl bir devlet anlayışı gerçekten çok çirkin. Şahsen bu hükümete bir daha oy vermeyeceği çok net bir şekilde söyleyebilirim. Rica ediyorum. Devlet gibi devlet olun. Hükümet gibi hükümet olun. Sizin yüzünüzden canımız çok sıkıldı. Lütfen artık bu sitelere müsaade etmeyin.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
BTK IMEI Kayıt İşlemi
BTK IMEI Kayıt Sorunu