Ariva Basın İcra Mesajı

Ariva Basın İcra Mesajı
07 Mart 2024 15:39

Bende 2021 yılında Ariva Basın adı altında bir İngilizce kursuna kaydoldum ve borcumu aynı sene içerisinde tek seferde ödedim. Yılında kapattım. Ama 2024 Mart 7 tarihinde aranarak, A1 seviyesi için olan borcumun kapandığı ancak A2 seviyesi için borcumun olduğu belirtildi. Hiçbir şekilde bilgilendirilmedim. 18.000 TL faiziyle birlikte borcum olduğu, avukatlık bürosu tarafından iletildi ve ödeme yapmazsam çok daha yüksek bir ücretin ekleneceği söylendi. Süreç içerisinde akrabalarım arandı. Mağduriyet yaşıyoruz.

Hilal
Hilal

Bir sonuç aldınız mı zuhal hanım

Tnc
Tnc

Merhabalar bugün aynı olay bizim de başımıza geldi 2021/10. Ayda okulda ayaküstü imzalattıkları evrakları da vermediler. 2 ay sonra başlayacağını ve beğenmezseniz iptal edebileceğimizi söylediler fakat iptal etmek istediğimizde dosyanız hukuk servisine gönderildi 24 aylık taksitlerinizi tek seferde ödememizi aksi takdirde icra işlemlerine başlanacağı söylendi bizde 2021 yılında 24 aylık taksit tutarı olan 3600 TL. Ödedik. Ancak bugün (07.03/2024) Ariva basından mesaj geldi ardından sonu 538... 0793 İstanbul'dan bir hukuk bürosu aradı bugün 1 saat içinde 18.870 TL. Avukatlık ücretleri hariç ödemenin yapılmadığı takdirde dosyanın icraya gönderilip kamu haczi ve icra icra işlemlerinin başlatılacağını bildirdiler. Bende önce ödemeyi yaptım beklediğim bazı evraklar var evraklar geldikten sonra avukatla görüşeceğim sonuca göre dava açmayı düşünüyorum. Not: Böyle durumda olan arkadaşlar varsa bana not yazsın topluca dava açalım.

Sera
Sera

Ne yaptınız avukata başvurdum bana senin gibi mağdur arkadaşların var mı dedi

Zuhal
Zuhal

Dava açılıyor ben şimdi şikayetçi olacağım bunlar normal bir şirket değil zaten öyle olsa bütün aile fertlerini arayıp para istemezler di avukat dünya para istiyor ben kendim gidip baş vuracağım

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

British World Academy Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Ödeme Ve İcra Talebi!

16 Eylül 2024 18:47
British World Academy Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Ödeme Ve İcra Talebi!

Ariva Basın Yayıncılık Hakkında

18 Eylül 2024 16:55