British World Academy İngilizce Kursu Kaydında Beklenmedik Borç Sürprizi

06 Mart 2024 15:13

2019 yılında Ariva Basın adı altında bir İngilizce kursuna kaydolmuştum ve borcumu 2022 yılında kapattım. Ancak 2024 Mart 6 tarihinde aranarak, A1 seviyesi için olan borcumun kapandığı ancak A2 seviyesi için borcumun olduğu belirtildi. Hiçbir şekilde bilgilendirilmedim. 18.000 TL faiziyle birlikte borcum olduğu, avukatlık bürosu tarafından iletildi ve ödeme yapmazsam çok daha yüksek bir ücretin ekleneceği söylendi. Borcumu kapattığım zaman bu konuda bilgi verilmediği için dava açmayı planlıyorum.

Furkan
Furkan
08 Mart 2024 00:59

E devlet üzerinden icra takibi yapabilirsiniz. Ben herhangi bir ödeme yapmayı düşünmüyorum. E devlet üzerinden de herhangi bir icra takibi görünmüyor. Ödeme yapmamanızı tavsiye ederim.

Yorumlar (6)

Tnc
Tnc

Merhabalar bugün aynı olay bizim de başımıza geldi 2021/10. Ayda okulda ayaküstü imzalattıkları evrakları da vermediler. 2 ay sonra başlayacağını ve beğenmezseniz iptal edebileceğimizi söylediler fakat iptal etmek istediğimizde dosyanız hukuk servisine gönderildi 24 aylık taksitlerinizi tek seferde ödememizi aksi takdirde icra işlemlerine başlanacağı söylendi bizde 2021 yılında 24 aylık taksit tutarı olan 3600 TL. Ödedik. Ancak bugün (07.03/2024) Ariva basından mesaj geldi ardından sonu 538... 0793 İstanbul'dan bir hukuk bürosu aradı bugün 1 saat içinde 18.870 TL. Avukatlık ücretleri hariç ödemenin yapılmadığı takdirde dosyanın icraya gönderilip kamu haczi ve icra icra işlemlerinin başlatılacağını bildirdiler. Bende önce ödemeyi yaptım beklediğim bazı evraklar var evraklar geldikten sonra avukatla görüşeceğim sonuca göre dava açmayı düşünüyorum. Not: Böyle durumda olan arkadaşlar varsa bana not yazsın topluca dava açalım.

Enes
Enes

Hiç Tereddüt etmeden dava açın bütün delillerinizi dava dosyasına ekleyin şikayet vardaki şikayetleri ss alın ekleyin, tarafınıza gönderilen icra mesajlarının ss lerini ekleyin, herhangi para gönderdiyseniz bankayla görüşerek dekont isteyin ve ekleyin ben hakem heyetini kaybetmeme rağmen mahkemeye başvurum ve olumlu sonuç aldım.

Alp
Alp

Dün ben ve bir arkadaşım aynı durumu yaşadık parayı gönderdik ikimizde ne yapılması gerekiyor bilmiyoruz dava için her türlü destek veririz

Hasan
Hasan

Beni de bugün aradılar. Aynı şeyleri söylediler. Konu ile ilgili bir sonuca ulaşan var mı?

Neslihan
Neslihan

Bende mağdurum da bir çözüm bulabildiniz mi

Arda
Arda

Aynı şey benim de başıma geldi. Bana Instagram'dan yazabilir misiniz kullanıcı adım barzelmas.

Ariva Basın İcra Mesajı

07 Mart 2024 15:39
Ariva Basın İcra Mesajı
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Ariva Basın Yayıncılık

14 Şubat 2024 12:24
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

British World Academy Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Ödeme Ve İcra Talebi!

16 Eylül 2024 18:47
British World Academy Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Ödeme Ve İcra Talebi!