Britax Römer Kusurlu Ürün Gönderimi Ve %100 Fiyat Artışı!

Britax Römer Kusurlu Ürün Gönderimi Ve %100 Fiyat Artışı!
25 Temmuz 2024 12:18

Pazarama sitesinden ebebek satışlı Britax Römer marka oto koltuk satın aldım. Teslim oldu ve ürün kusurlu gönderilmiş. Kafa yaslanılan yuva oturmamış ve içinden köpükleri görünüyor. Dolayısıyla bu ürünü böyle kullanmam mümkün değil. Sonuçta içinde çocuk oturacak ve bu kadar kolay çıkıyor olması da endişe verici. Pazarama firması ve ebebek firması üründe değişim değil iade yapabileceğimi söylüyorlar. Fakat ürün fiyatı 5 gün içerisinde %100 artmış. Dolayısıyla iade edeceğim rakama aynı ürünü alabilmem mümkün değil. Ben aldığım zaman 6500 TL olan ürün şu an 12.000 TL. Tarafıma sorunlu ürün gönderiyor olmalarının sorumluluklarını kimse almıyor maalesef. Tüketici hakkım olarak bu ürünü tekrar alabilmem sağlanmalı. Firmalara yazılı mail de attım ve dönüş almadım. Bu durumda bu konu çözülmez ise üşenmeden kaymakamlık Tüketici Hakları bölümüne de dilekçemi vermekten hiç üşenmeyeceğim. Çünkü kısa sürede olan bu yüksek artışın beni etkilememesi gerekiyor. Sizlerin hatası üzerine %100 daha fazla para vererek aynı ürünü almayı bir çözüm olarak sunamazsınız. Lütfen daha yapıcı çözümlerle tarafıma ulaşın.

Oktay
Oktay

Merhaba nereden aldınız servis sorununuzu çözdü mü Britax-Römer Britax Römer Kidfix I-Size 100-150 almayı düşünüyoruz ama tereddütte kaldık bizde. Aynı model mi sizinkide

Hakan
10 Ekim 2023 20:46
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 12:27

Bebek Arabası Devrildi Değişim Talebim Karşılanmıyor Mağdur Ediliyorum