Azra sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Silinen Cevaplar Ve Hesap Kapatma Tehdidi

Haksız Silinen Cevaplar Ve Hesap Kapatma Tehdidi
28 Aralık 2024 14:24

Hesabım yüksek puanlı ve her cevabıma emek vererek yanıtlıyorum. Ancak bir hesap var, adı 'belalimod', cevapladığım soruları siliyor. Onun yüzünden puanlarım düştü, hesabımı kapatmaya çalışıyor. Emek verdim. Bu haksızlık, yardım edin lütfen. Hala siliyor! Acil yardım edin, hala siliyor, 0 yapana kadar silecek!

03 Ocak 2025 18:07

Bu hesabi kapatmalarını istiyorum. Bu saçmalık ya benim emeklerim vardı o kadar hakkımı helal etmiyorum.

03 Ocak 2025 18:39

Kalıcı ban yedim hesabıma yıllarımı verdim o kadar insanlara yardim ettim ve ediyordum ama artık edemem hakkımı kimseye helal etmiyorum hesabımı puanlarımı geri istiyorum belalimod hesabı opti ve onun hesabı kapatılsın.

Büşra
Büşra

Merhabalar, eodevde moderatör görevi yapan biri olarak söylüyorum. Cevaplarınız genelde sadece cevabı söylemişsiniz açıklamamışsınız ve ek bilgi vermemişsiniz. Çok kısa olduğu için karşıdaki kişi zaten anlayamayacaktır. Biz kaliteli olmayan yetersiz kalan içerikleri silmekte görevliyiz. İsterseniz yeni hesap açıp cevaplarınızı daha uzun tutup 'bilmiyorum, anlamadım, cevap b deyip açıklamasız' cevaplar vermeyin. Uzun ve açıklanmış cevaplarınızı silmeyiz ki bu herkes için geçerli. Kolay gelsiinn

Azra

Ben haklıyım burda o yazdığım kısa cevaplar eskidendi artık öyle bir şey yapmıyordum ve eğlencesine yaptığına eminim o kişinin bence kıskandınız bir daha hesap da açmam hakkımda helal değil.

Brainly De Attığım Soru Otomatik Siliniyor

31 Mart 2024 15:01
Brainly De Attığım Soru Otomatik Siliniyor
Rory sonuçtan hiç memnun değil

Yanıtlarımın Gerekçesiz Ve Tutarsız Şekilde Silinmesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

24 Nisan 2025 01:09

Haksız Toplu Şikayet Nedeniyle Cevaplarım Silindi Ve Puanlarım Azaldı