Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
19 Temmuz 2023 14:52

Platform diye bir uygulama var. Bu uygulamaya Binance TR üzerinden para yatırdım. Botaş yatırı altında bana E.C.B. Yıldız bank hesap açtı ve paralarım oraya aktarıldı. Benden sigorta parası, vergi varası hesap açma parası ve en son E.C.B. Yıldız'dan TCMB'ye aktarma parası istediler. Toplamda 800 bin TL paramı aldılar, ama para transferi olmadı. Şimdi paramı alamıyorum. Gereğinin yapılmasını istiyoruz.

23 Temmuz 2023 16:33

Bende bu tuza düştüm benimde 41670USDT var ama önce sigorta parası yatırın sonra hesap açma parası yatırın sonra vergi parası yatırın ve en son olarak dönüştürme parası yatırın dediler ama devlet bankasına yatıracağız dediler tam800bin tl mi aldılar yatırmadılar bende cim yani Cumhurbaşkanı iletisim ve şikayet bölümüne mesaj attım Savcılığa gittim siber suçlar bölümüne şikayet dilekçesi gidecekmiş onlar inceleyecek o zamana kadar ben ne yapacağımı bilmiyorum Çünkü bunları ödeyen bilmek için hep kredi çektim kısacası bende sizden daha çok battım ne yapacağımı bilmiyorum Allah yar ve yardımcımız olsun

profile profile profile

Cansev
Cansev

Meoptin de de bize aynısını yaptılar. Birçok paramız kaldı. Çekim yaptırmıyorlar kimseyle görüşemiyoruz. Ne yapacağız.

Botaş Mağdurum Paramı Alamıyorum

Ahmet