Bosch Kombi Servisinde Uzayan Bekleyiş Ve Hayal Kırıklığı

Bosch Kombi Servisinde Uzayan Bekleyiş Ve Hayal Kırıklığı
18 Aralık 2024 01:084.311

1 yıllık Bosch Condense 1200 garantili kombimizin arızası için 1 ay önce servis çağırdık. Ö*** ısıtma soğutma Adana Bosch Servisi Kombinin devirdaim pompasının değişmesi gerektiğini ellerinde pompa olmadığını merkezden sipariş gireceklerini 4 günde geleceğini söylediler.

Ö*** ısıtma soğutma Adana servisini 2 hafta sonra tekrar aradığımda merkezden parça beklediklerini ellerinden gelen bir şey olmadığını söylediler.

Bunun üzerine Bosch kombi Türkiye müşteri hizmetlerini aradım. İlgilenip size döneceğiz dediler.

3 hafta olacak hala dönecekler.

Sonuç mu hüsran. Şu kış gününde oda oda ısıtıcı gezdiriyoruz.

Bir markanın bazı ürünlerinin kaliteli olması demek tüm ürünlerinin kaliteli olacağı anlamına gelmiyormuş.

İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden Bosch benim güvenimi kaybetti

bir daha mı asla

18 Aralık 2024 08:01 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

13 Ocak 2025 17:38

Değerli Müşterimiz; Süreciniz takip edilmektedir. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede tekrar sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Bosch Kombi Servisinden Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

29 Kasım 2024 17:214.674

Bosch Condens 1200w kombim var. Kombi sıfır alınalı daha 3 ay olmadı. 25.11.2024 pazartesi günü arıza yaptı. Adana Tufan...

Bosch Kombi Arızası Ve Yetersiz Teknik Servis

18 Kasım 2024 17:202.647

"Sorun çözüldü, teşekkürler"

30 Ekim 2024 12:576.346

16.08.2023 tarihinde Bosch Condense 1200 w 28/30 KW Tam Yoğuşmalı Kombi satın aldım. Bu sene havalar soğuduğunda kombiyi...

1 Destek

Bosch Kombi Arızası Ve Teknik Servis Yetersizliği

20 Kasım 2023 09:591.472

Garantisi 2024 ağustos ayında bitecek olan Bosch kombimiz cumartesi gününden beri çalışmıyor. Servis kaydı açtırıyorum a...

Tümünü Gör
Bosch Kombi Eksik Montaj Ve 2 Ayır Bekletilme!

Bosch Kombi EksikMontaj Ve 2 Ayır Bekletilme!

Emir
Bosch Termoteknoloji Bozuk Ürün!

BoschTermoteknoloji Bozuk Ürün!

Bosch Kombi Ateşleme Yapmıyor!

Bosch KombiAteşleme Yapmıyor!

Emine