istanbul.bolgeservisleri.com.tr Yanılttı

20 Aralık 2024 14:41

17/12/2024 tarihinde doğalgaz kombisinde yaşadığımız su sızıntısı nedeniyle Kartal Airfel'in yetkili servis numarasını aradım ve işlem yapmak için kayıt açtırdım. Ayrıca yetkili servis numarasının doğruluğunu teyit etmek için https://istanbul.bolgeservisleri.com.tr sitesindeki 08504805434 numaralı telefonu aradım. Telefonda Airfel'in numarasını doğru söylediğimi bildiren hanımefendi bana ayrıca yetkili olmayan teknik servis göndermiş. Bende eve gelen teknik servisi yetkili servis sanarak içeri aldım. Doğalgaz contasının patladığını kombi arızası olarak 8900 TL masraf çıkartan M** K** adlı yetkisiz teknik servis elemanı 3000 TL kapora istedi bende hesabına EFT olarak gönderdim. Ertesi gün Airfel'in gerçek yetkili servisi geldiğinde kombinin içinde sadece conta eskimesi olduğu tespit edildi ve yetkili servise 1350 TL ödeme yaparak sorunu çözdük. M** K** isimli yetkili olmayan teknik servis elemanıyla görüştüğümde önce kaporanın yarısı olan 1500 TL ödeme yapacağını daha sonra vazgeçerek bunu da yapamayacağını 4444021 numaralı telefonla görüşmem gerektiğini söyledi. Numarayı aradığımda S** Hanımla görüştüm 500 TL servis bedeli alınarak hesabıma 2500 TL lik geri ödeme yapılacağını bildirdi. Bununla ilgili şirketin kendisinde ses kayıtları mevcuttur. Akşam saatlerinde M** K***adlı teknisyen hesabıma 2000TL lik geri ödeme yapmış olup 500 TL yi de diğer harcamalarda kullandığını söyledi. Sonuç olarak 1000TL yi hiçbir uğraş vermeden cebimizden almış oldu. Kurumsal olmayan ve ödemeleri kendi çalışanlarının hesabından yürüten ve insanların hakkını keyfi olarak ödemeyen bu şirketi şikayet etmek ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Hakkımı Tüketici Mahkemesinde ve yasal yollardan arayacağımı bildirmek isterim.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Servisfoni Kombi Arızası Ve Yetkisiz Servis Mağduriyeti

29 Mart 2024 17:25

Airfel Kombi Tamiri Hakkında Mağduriyetim

06 Ekim 2023 16:30
Airfel Kombi Tamiri Hakkında Mağduriyetim
Selim sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 10:55

07 Kasım 2023 16:53