M.burak sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 12:19

BMW 5.20 koltuk çatlaması Gaziantep'te 2021 yılında severek, kalitesine güvenerek aldığım 27 YA 355 plakalı BMW 5.20i özel gri serisine daha kilometre yapmadan hayal kırıklığına uğradım. Daha jelatinleri sökülmemiş, kilometre yapmamış, yetkili servis tarafından bakımı yapılan aracımın sol ön koltuğu sadece sırt bölgesinde deride ciddi çatlamalar oluştu. BMW gibi bir markaya böyle sahte malzeme kullanılması kabul edilemez. BMW yetkililerinden söz konusu sorunun ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

04 Kasım 2024 14:36

BMW mutsuzluktur cam açma tuşunu içine alan açık renk plastik sarıya döndü anlamadım aldığım BMW araba sanki bilerek sorunlu imalat yapılmış hangi parçasına el atımsa elimde kalıyor yetkili servis bakımlı bir araç ne garanti ne iyi niyet garantisi ne açıklama ne çözüm ne de neden kaynaklandığını belirtmiyorlar bu sıkıntılar tümü bir araçta toplanıyor BMW yetkilileri aracın tüm kayıtları sizde aracı teslim aldığım günden bugüne hangi arızalı parçalar değişmiş aracın kaç ay servisinizde çözüm için beklediğini görün ben aracı servisinizde kalsın diye almadım binmek için almıştım ama ne yazık ki kalitesiz parçalarla uğraşıp duruyoruz çözümsüz olarak

1730720150729.4c1ea0de-b12d-4bbe-980a-c00c8ed41e68.jpg
04 Kasım 2024 14:12

BMW yeni 5.20i sağ ön göğüste bulunan LED bir kısmı yanıyor kapıya doğru olan 25 cm kısım yanmıyor ve direksiyon tarafına yaklaştıkça yine yanmıyor aslında aracı aldığımda kısa bir süre sonra sorun az olarak başladı servise uğradım şikayetimi iletim ancak biraz daha belirgin olsun bakalım beli zamandan sonra sorun tam çoğalınca servise uğradım şikayetimi belirttim daha önceki yetkili işten ayrılmış şimdi ne olacak böyle kalacak araç 34 bin km de şimdi anlıyorum BMW perişanlıktır not:şikayetlerimi BMW ye iletince birkaç dakika sonra telefonum çalıyor açıyorum BMW şikayetiniz bize ulaşmıştır yetkili birimlere bildirilmiştir çözüm sunulacaktır deniliyor ama aradan saatler günler aylar geçiyor dönülmüyor

Ek
27 Ağustos 2024 12:24 (Şikayetten 4 dakika sonra)

09 Eylül 2024 21:19

BMW ilgilenmiyor müşteri mağduriyetini görmezden geliyor special Edition Luxury Line 5,20 serisinde kullanılan malzeme bu kadar mı kalitesiz koltuğa gönül rahatlığı ile daha binmeden koltuğun deri döşemesinde çatlama ve açılmalar oldu BMW kendi aracına sahip çıkmalı müşterilerini kale almalı günlerdir sorunumuzla ilgili çözüm bekliyorum ne yazık ki dönüş sağlanmadı bundan sonraki araç tercihim kesinlikle başka marka olacak bu tercihim firmanın tutum ve davranışından kaynaklandı

10 Ekim 2024 21:15

27Ağustos 2024 tarihinde şikayetim BMW ye ulaşmasına rağmen birkaç kez telefonla arama yapmama rağmen BMW ilgisizliği devam ediyor geri dönüş sağlanacak deniyor aylardır dönülmedi BMW yetkilileri sizlerden çözüm bekliyorum Almanya ya mı bildireyim ne sahte malzemeler kullanılmış 5 serisinde şimdi de krem renk olan kapı düğmelerini içine alan sağ ve sol plastikler sarı renge dönüştü

24 Ekim 2024 23:39

Günlerdir aylardır BMW Çözüm sunmadı sorun neden kaynaklandığını açıklamadı

Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Bahattin
12 Eylül 2025 12:27

Remel
25 Ağustos 2025 11:43
BMW 5.20i Kapı Ve Koltuklarda Kronik Deri Dökülmesi Ve Servis Mağduriyeti
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
15 Mayıs 2025 21:51