Zülfü sonuçtan hiç memnun değil

BMW 116i'de İlk Haftadan Kronik Sorunlar

12 Ekim 2024 01:26

116i sahibiyim BMW nin kalitesine güvenip aracı aldım ama daha bir hafta olmadan sorunlar baş gösterdi. İlk problem olarak aracımda kronik olan ön cam fitilleri eriyip parçalanmış vaziyette. Daha sonra bagaj açma tuşunda sorun mevcut. Bagaj açmak için defalarca basmama rağmen açılmadığı oluyor. Bu problemlerin bu modellerde kronik olduğunu ve Şikayetvar üzerinde de oldukça fazla şikayet olduğunu gördüm. Ayrıca yağ kontrolü yapmak isterken yine kronik bir sorun olan yağ çubuğunun ucu maalesef kırıldı. Bir diğer husus tuşun birine basarken içinde kaldı ve klima tuşlarının biri BMW kalitesine yakışmayan bir şekilde aşınmış durumda. Diğer şikayet sahipleri gibi sorunumun çözümünü talep ediyorum. İlk haftadan böyle sorunlarla karşılaşmak biraz üzücü oldu.

12 Ekim 2024 09:01 (Şikayetten 7 saat sonra)

17 Ekim 2024 23:42

BMW genel merkez tarafından ertesi gün tarafıma dönüş yapılıp servisin bana ulaşacağı söylendi fakat hala arayan soran yok maalesef.

31 Ekim 2024 11:00

Hala dönüş bekliyorum.

05 Kasım 2024 11:01

Hala BMW genel merkezden çözüm beklemekteyim

Süleyman
04 Nisan 2025 19:20
Aziz sonuçtan çok memnun

Aziz
18 Ekim 2024 10:37
"Otomol Merter Enes Beye ilgili ve samimi yardımından dolayı teşekkür ederim"
BMW 116i Msport Ön Cam Fitili Sorunu
Vedat sonuçtan çok memnun

Vedat
19 Ocak 2025 00:23
"BMW tarafından alınan hızlı çözüm önerisi ile Bostancı Kosifler deki serviste değişim talebi alınıp parça siparişi verildi. Tüm ekip inanılmaz güler yüzlü ve yardımseverdi iyi ki varsın #BMW"