Bls International Süreç Takip EDEMİYORUM-TELEFON Açan Yok

21 Eylül 2023 11:246.859

2 hafta önce bls ınternational şirketi üzerinden yaptığımız İspanya vize başvurusunun sürecini takip edemiyorum. 10 gündür "İşlemde" olduğu görülüyor. Bu süreçlerin hemen tamamlanmadığının, birkaç haftayı bulduğunun farkındayım ancak sürece ilişkin soru sormak için şirketi ve İspanya İstanbul Başkonsolosluğu'nu aradığımızda ikisi de asla telefonlara cevap vermiyor. Turistik seyahat etmek isteyen bir vatandaş olarak, gerekli işlemleri tamamlayıp vize ücreti ödeyip üstelik şirkete ayrıca servis bedeli ödediğim halde iyi bir hizmet alamıyorum. Uçuşumuza kısa bir süre kaldı ancak sürecin ne olacağına dair bir fikrim yok. İlgili şirketin ve konsolosluğun hizmetlerini gözden geçirmesi gerek.

Şeyda
29 Eylül 2023 23:02

Başvuru yapalı 22 gün oldu. 3 Ekim Salı günü yani 4 gün sonra uçuşum var. Ama hala işlemde görünüyor. Konsolosluğa bir şekilde ulaşabiliyorum. Tabiii ki net bir şey demiyorlar ama ilgili kişi bana bu hafta elim olmasının mümkün olacağını belirtmişti. Yuvarlak bir cevap da osla bekledim. Ancak bls ile ilgili süreç asla sağlıklı yürümüyor. Telefonlara asla bakmadıkları için bugün kuruma bizzat gidip durumu anlattım ama hala pazartesi yeniden bakın-deneyin şansınızı dediler. Salı sabah erken uçuşum varken yetişmesine dair hiç ümidim yok. Açıkçası aldığım otellerin ücretsiz iptalleri son gün yarın olduğu için ve ben de malı olarak daha fazla zarara uğramamak için mecburen iptal ettim. Şu an tek dileğim pasaportumun sağ salim elime geçmesi. Ciddi anlamda sinirliyim bu kuruma.

Yorumlar(6)

1 Kasım 2023 19:21

Merhaba Ankara'dan mı başvurmuştunuz? Toplam kaç gün sürdü pasaportunuzun gelmesi?

3 Ekim 2023 16:45

Merhaba, Vizeniz geldi mi acaba?

Batuhan
Benzer Şikayeti Var
25 Eylül 2023 16:57

Aynı durum benimde başımda nasıl yapacağım bilmiyorum. Vize durumu mu sorguladığım zaman pasaport gönderilmeye hazır yazıyor fakat günlerdir henüz kargoya verilmedi ve seyahate çok az bir zaman kaldı Bls Ankara ne telefonlara ne maillere hiçbir şekilde cevap vermiyor

Bls International İspanya Vize Başvurusu

29 Mart 2024 13:0710.827

BLS International'ın İstanbul şubesinden 08.03.2024 tarihinde İspanya vizesi için yapmış olduğum başvuru ile ilgili sade...

5 Destek3 Yorum