Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Bizim Lokanta Müşteriye Saygısız Personel Davranışı

23 Şubat 2024 09:12

Bizim lokanta çalışanlarının müşteriye aşağılayıcı davranışları ve küçümsemeye çalışmaları, Meydan AVM şubesindeki deneyimimizi olumsuz etkiliyor. Her gün burada yemek yiyorum ve alışkanlık haline getirdiğim gibi yemekten sonra çayımı alıyorum. Ancak bu sefer, çay alma bölümündeki orta yaşlı bir kadın çalışanla sorun yaşadım. 500₺'lik alışveriş yapmama rağmen, 'Siz yemek aldınız mı, ben sizi yemek yerken görmedim' diyerek çıkıştı. Ben de her gün buraya geldiğimi ve garsonların beni tanıdığını, fişimin de olduğunu belirttim. Çayımı alıp yerime geçtim. Çayımı kıtlama şeklinde içtiğim için şekeri biraz fazla alırım. Kadın çalışan, bu sefer masama kadar gelerek fazla şeker alışımın sebebini sordu. Cevabımı verdim ve o, hiçbir şey demeden yanımdan ayrılarak kasa bölgesindeki diğer çalışanlara benim hakkımda konuşmaya başladı. Kasa çalışanlarından yemek servisi yapanlara kadar herkes bana bakarak konuşmaya başladı. Kendi paramızla alışveriş yapmamıza rağmen, kabul edilemez bir muamele ile karşılaşıyoruz. İnsanları küçümsemeyin, çalışanlarınızı uyarın, müşterilere saygılı ve güler yüzlü davranmalarını sağlayın. Aksi takdirde müşteri kaybetmeye devam edeceksiniz.

11 Temmuz 2025 17:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 11:40
Lokantada Yaşanan Saygısızlık Ve Fiş Problemi