Merve sonuçtan hiç memnun değil

Rent Go Kurumsallık Sınavında Sınıfta Kalan Araç Kiralama Deneyimi

02 Eylül 2024 18:32

Rent Go'nun Elektrikli Araç girişimi bir watt ile 31 Temmuz'da kurumsal araç kiralama için teklif aldık. 6 ayı içeren teklif için 8 Ağustos'ta güncel teklif ile bir indirim aldık. Aynı gün sözleşmelerini de istedim. 12'sinde arada kaldığımız maddeleri yazarak PDF yerine word yollamalarını rica ettim ve 16'sında geri bildirimlerle döndüm. Ayrıca ilgilendiğim aracı belirttim. Yetkili arkadaş fotoğrafları da paylaştı. Araçla ilgili detaylarda verdi. Sonrasında 22 Ağustos ve 28'inde kendisini nasıl ilerleyebiliriz en geç 2 Eylül'de teslim almış olmak istiyorum diye belirttim. 29'unda ise şöyle bir yanıt geldi.

"Merhaba merve hanım sözleşmeyle ilgili değişiklik yapılmayacağını ilettiler" ve bir maddeyle de ilgili görüşünü paylaştı. Ben de diğer maddeleri kontrol edip döneceğimi belirttim. 30'u Cuma gününde de dönüşümü sağladım. Pazartesi döneceğini söyledi ve yeni araçlar geldiğini başka araç düşünüp düşünmediğimi sordu. Bende fiyat, performans ve menzil açısından baktığımı gönderirse değerlendirebileceğimi söyledim.
Pazartesi ise gelen araç fiyatlarına göre hala tercihim 8 Ağustos'ta güncel teklifi verilen ve sözleşme aşamasını yürüttüğümüz araç oldu. Fiyatından küçük bir ikram isterken artık fiyatın değiştiği bilgisi yardımcı olamayacaklarını belirtiler. 8 Ağustos'taki fiyat mı geçerli değil deyince yanıt evet oldu. 2 Eylül'de artırdıkları yüksek fiyatta temsili bir düşüşle daha yüksekten kapatmaya yönlendirdiler.

Kurumsal bir şirket olarak sıkıntı yaşamamak için daha yüksek fiyatla kiralama yapmaya çalıştığımız yer maalesef daha anlaşmadan kurumsallıkla ilgili sınıfta kalmış oldu.

Yetkili kişiye de ilettiğim son bildirimi burada paylaşıyorum.

"Konunun fiyat olmadığı sizin için de net olsun diye yazıyorum. Ben kurumsal olduğunuz için daha fazla ödemeyi bunun gibi durumlarda sıkıntı yaşamamak adına yapmayı kabul ediyordum. Prensipte anlaştığımız sözleşme netleştirdiğimiz bir alım durumunda kalmıştık ve kabul edin. Son düzlükte ben size karşı ısrarcı oldum. Üstlerinize de bu geri bildirimimi iletmenizi rica edeceğim. Tekrar teşekkürler süreçteki desteğiniz için."

02 Eylül 2024 18:37 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kaydınız işleme alınmış olup ilgili birimimiz tarafından incelenmektedir, neticelendikten hemen sonra tarafınıza memnuniyet araması gerçekleştirilecektir. Rent Go Müşteri İlişkileri

02 Eylül 2024 18:54

Merhabalar, Bir arama gelmiş ancak yanıtlayamadım, geri döndüğümdeyse bağlanabilecek bir seçenek bulamadım. Yeniden aramanızı bekliyorum. Teşekkürler,

05 Eylül 2024 10:13

Merhaba, Şikayet sonucu olarak; Kiralamak üzere sözleştiğimiz aracı başkasına kiralamışlar. Bu durumda sözleşmelerinde oluşan aşağıdaki madde; 3.2. Biwatt, ŞİRKET’in kiralama taleplerini, rezervasyon tarihindeki mevcut araç filosu imkanları çerçevesinde karşılamak için gerekli çabayı gösterecektir. Biwatt, rezervasyon sırasında yazılı olarak onaylamış olduğu aracı teslim tarihinde sağlayamaması halinde, Biwatt’ın takdirine bağlı olarak, daha üst grup bir aracı ek ücret talep etmeden veya daha alt grup bir aracı ise o aracın güncel kira fiyatı üzerinden ŞİRKET’e kiralamayı taahhüt eder. Aynı segment ya da üst segment aracı anlaştığımız fiyata kiralamak yerine, alt segment menzili de düşük aracı kiralamaya yönlendirmeyi takdir ettiler. Bu durumda bu şikayetin başlığına uygun gerçekleşmiş oldu.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Rent Go Yarım Saatlik Gecikme İçin Tarafıma Çıkarılan Yüksek Tutar

Muhammet
01 Eylül 2023 11:48
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Renta GO Van Araç Kiralamada Mağduriyet Ve Keyfi İptal

Caner
25 Haziran 2025 19:27
Ömer sonuçtan çok memnun

Rent Go Araç Kiralama İade Olmayan Depozito

Ömer
23 Eylül 2024 16:18
Numan sonuçtan hiç memnun değil

Rent Go Araç Kiralama Sonrası Ücret İadesi Yapılmadı Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı

Numan
16 Haziran 2025 10:34
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
07 Eylül 2023 14:10