Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Hastanesi Yaşadığımız Duygusal Izdırap

23 Ağustos 2023 11:55

12. Hafta gebelikte Biruni Hastanesi perinatolog ***'ya gittiğimizde bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlaklık olduğunu ve down sendromu olma ihtimalinin yüksek olduğunu bunun için test yaptırmamızı söyledi. Her yere güvenilmez bu testte burda yaptırın güvenilir olsun dedi. Oldukça da yüksek bir ücret tabi ki ama gözünüz görmüyor çocuğunuz söz konusu ve doktora güvenmek zorundasınız. Ebeveyn olarak o testin sonucu çıkana kadar neler yaşadığımızı anne babalar anlar ancak. Sonuç temiz çıktığında ise, bundan sonraki süreçte bu parlaklıklar ne olacak diye sorduğumda, bir dahaki gelişlerinizde konuşuruz dedi. O an para olayına çekildiğimizi anladık. Bir başka hastanede başka doktora gittiğimizde ise bu parlaklıkların down sendromuyla alakalı olmadığını bize sade ve anlaşılır bir dille anlattı. Doktorumuz *** bu gerçeği bilmiyor muydu? Para kazanmak uğruna hamile kadınların haftalarca duygusal ızdırap içinde yaşamalarına aldırış etmiyor. Çocuğum zamanında ve sağlıklı doğdu hiçbir sorunu da yok çok şükür. Ben hakkımı helal etmiyorum. Bana yaşattığı duygusal ızdırabı Allah da ona yaşatsın dilerim.

01 Eylül 2023 14:20 (Şikayetten 9 gün sonra)
Zeynep
01 Eylül 2023 14:32

"Her hekimin değerlendirmesi tabi ki farklı olabilir" ifadenize sadece gülüyorum. O halde bir matematik öğretmeni 2+2'ye 4 derken diğeri 7 diyebilir demekle aynı şey sizin söylediğiniz. Kelime oyunları ile kendinizi haklı çıkarmaya çalışsanız da gerçeği örtemezsiniz. Başka hiçbir annenin aynı oyuna gelmemesi tek temennim.

Biruni Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Doktoru Fiyaskosu!

08 Ağustos 2023 16:09

Bebeğimizin Hayatını Tehlikeye Atan Yanlış Teşhis

18 Mart 23:21

Biruni Üniversitesi Hastanesi Yeni Doğan Bebeğimiz Ve Hastane Sürecinde Yaşanan Sıkıntılar!

03 Nisan 2024 10:14