Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Hastanesi Bebek Bakımı Ve İlgi Eksikliğiyle Hayal Kırıklığı

19 Mart 2024 00:17

Genel olarak hastaneyle ilgili birçok şikayetim var. Doktorlar, hemşireler ve tecrübesizlikleri hakkında konuşacağım. Doğum için Biruni Hastanesi'ni tercih ettim, keşke etmeseydim. Doğum sonrası çocuk hemşireleri emzirmeye yardımcı olmadı. Ebe ve hemşireler yardım etmek yerine sürekli mama vermeyi teklif ettiler. Oysa diğer hastanelerde hemşireler emzirmeyi teşvik eder ve yardımcı olurlar. Personelde ciddi eksiklikler var.

Bebeğimi zorla emzirdikten sonra, sarılık olabileceği endişesiyle mama verdiler; halbuki sarılık değerleri normaldi. Bebeğim mamayı kusunca, çocuk doktoru bebeği küveze almak istedi. Kilo kaybı ve sarılık değeri normal olmasına rağmen, kusmanın normal olmayabileceğini söyledi. Doğumdan yeni çıkmış bir anne olarak, doktorun 'çocuğunuz gece ölebilir' demesi korkutucuydu.

Neyse ki başka çocuk doktorlarına danıştım ve küvezi kabul etmediğim için iyi olduğunu söylediler. Hastane ise zorla bir gece daha kalmamızı sağladı. Sorun olmamasına rağmen bizi psikolojik olarak zor bir durumda tuttular. Ertesi gün başka bir doktor bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi. Ayrıca, iki gün orada kalmamıza rağmen işitme testi yapmadılar. Personel yetersizliği nedeniyle test için hastaneye geri dönmek zorunda kaldık. Şikayetlerim bitmek bilmiyor.

03 Nisan 2024 09:58

Bu Biruni hastanesine 2. Şikayetim çok dikkate alınmadım. Ben hala aynı öfkeyle şikayetimi yazabilirim. Diğer bölümlerini bilmem ama çocuk bölümüne kimse gitmesin arkadaşlar. Doğum yaptığım gece çocuğum çok emmiyor diye (ki asla emzirmeye teşvik ve yardım yok direk mama veriyor hemşireler) asla bana yardımcı olmadılar ben yeni anne olmuşum. Kendim akıl edip sağma makinesi rica ettim o şekilde çok şükür çocuğum sütümü aldı. Sarılık değeri dahil tüm istenilen testlerin değeri normal çıktı çok şükür ama buna rağmen çocuğumu köveze almak istediler daha sonuçlar bile çıkmadan neden diyorum o zaman neden çocuğa test yaptınız sonucuyla ilgilenmiyorsanız diyorum. Cevap yok boş boş bakıyorlar ve lohusa kadına eve yollarsak ani ölüm riski olabilir diyor nedenini soruyorum kustu ya diyorlar çok komikler kusması da tam 2 kere oldu oda verdikleri mamadan sonra? Ki bu da çok doğal ondan sonra kaç çocuk doktoruna götürdüm güldüler öyle şey mi olur ne kövezi dediler. Kilo alımı gayet iyiyken sarılık yokken ve tüm testler normal çıkmışken. Kusması da fışkırır şekilde değil normal iki kere mama verdikten sonra oda kusmuşken zorla köveze alacağız demeleri o kadar korkunç ki para tuzağı. Bunun için bir annenin psikolojisi bozulmaz. Başhekim de böyle karar verdi diyorlar. İyi de başhekim gelip muayene etti mi? Görmeden etmeden nasıl kövez denilir ve gerek yokken? Zorla sırf bir gün daha tutmak için. O kadar detaylı uzun uzun yazarım ki vaktim yok. Tek diyeceğimi Allah yolunuzu düşürmesin buraya

06 Nisan 2024 12:09 (Şikayetten 18 gün sonra)

Biruni Üniversitesi Hastanesi Yeni Doğan Bebeğimiz Ve Hastane Sürecinde Yaşanan Sıkıntılar!

03 Nisan 2024 10:14
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Biruni Üniversitesi Hastanesi KBB Doktoru Ve Hastane İhmali!

24 Aralık 2023 00:36

Bebeğimizin Hayatını Tehlikeye Atan Yanlış Teşhis