Onur sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Hastanesi Florya Hastanesi Başhekim Şikayetim

03 Ocak 2023 14:20

Biruni Florya Hastanesinde Başhekim *** isimli doktor henüz daha 9 aylık kızıma uyguladığı yanlış tedavilerin sonucunda kızım neredeyse kavazagi denilen kalp damarlarının genişlemesi hastalığına yakalanıyordu. Kaldı ki bu hastanede ısrarlarımız sonucunda kızıma ancak serum takılabilmiş ve akciğer röntgeni çekilebilmiş kan testleri ancak ve ancak ısrarlarımız sonucunda yapılmış ve hastalığı daha da kötü hale getirilmiştir. Yaklaşık 3 hafta boyunca neredeyse her gün ateşi olan bir çocuğun kalbinden şüphe dahi etmemiştir. Bu hastanede bulunan bütün çocuk doktorlarını denemiş olmamıza rağmen yetersiz tedavilerinin sonucunda kızım yoğun bakımlık oldu. Bir de gelip tarafımıza elimde olsa hastaneye yatırırım ama yerimiz yok bu şekilde sizi eve göndereceğim ve iğne tedavisine başlayacağım dedi. Ya ben bunu kabul edip gitseydim ve iğneler kızıma daha büyük zararlar verseydi. Kalbinde oluşan bu durumu hiç bilmiyor olacaktık. Bu yanlış tedavilerin sonucunda kızım 30/12/2022 tarihinden bu yana önce Kanuni Hastanesinde yapılan araştırmalarının sonucunda hala daha yatmaktadır. 02/01/2023 tarihinde Florya M** P** hastanesine geçişimiz olmuş ve şükürler olsun ki tedavisi iyi yöne gitmektedir. Bu hastanede ben başhekimim diyen bu kişinin bu mesleği ifa etmemesi gerekir. Şikayetçiyim. Sonuna kadar bu hastane ile mücadele edeceğim. Hepsine yazıklar olsun sadece para için bu mesleği ifa eden tüm doktorlara yazıklar olsun.

03 Ocak 2023 17:41 (Şikayetten 3 saat sonra)
Onur
03 Ocak 2023 18:03

Bu vermiş olduğunuz cevap 3 haftadır devam eden ateşin sebebinin araştırılmamasının cevabı değildir. Kaldı ki benim ısrarım neticesinde detaylı tetkiklerde bulunuldu. Doktorlarınızın yetersiz donanıma sahip olduğu aşikardır. Kawazagi hastalığı şüphesi aklından bile geçmemiştir. Umarım bundan sonra daha dikkatli özenli ve insanlarla iletişim kurabilme yeteneklerini sorgulayıp geliştirmesine yardımcı olabilirsiniz. Diğer çocuk doktorlarınıza da başvurduk ve sonuç aynı çare bulamadığınız gibi bir de bu şekilde cevap verebilme hakkını kendinizde buluyorsunuz. Özellikle başhekim Abdullah sert ve 25.12 tarihinde gece nöbetçi olan doktorunuz Tuğba Hanım soy ismini bilmiyorum yeterli donanıma sahip olduktan sonra bizler doktoruz diyebilsinler. Hekimlerimiz baştacıdır ancak bu kişiler hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Hastaneniz nezdinde bir çok şikayet bu platformda mevcut isterseniz bir de onları inceleyiniz. Herkes yanılıyor olamaz. Çocuk doktorlarınız baştan sona kadar yetersiz donanımdadır. Lütfen gereğini yapınız başka ailelerin canları yanmasın. Saygılarımla...

Emine

Merhaba Onur bey aynı doktor hakkında bizde şikayette bulunduk yanlış ilaç ve tedavi benim kızımında havale geçirmesine sebep olmuştur siz mahkemeye verdiniz mi?

Emine

Ve özel değilse neden dava açmadınız söylemek zorundada değilsiniz ve hala çocuklara zarar vermeye devam ediyor.

Emine

Merhaba Onur bey bizde zor günler yaşadık ve hala yaşıyoruz maalesef ama ben peşini bırakmayacağım şu an savcılıkta konu Sağlık Bakanlığından gelecek bilgiye göre dava açılacak sizin nasıl bir yol izlediğinizi merak ettim bende CİMER Sağlık Bakanlığı ve savcılığa şikayette bulundum şimdi sıra davada benim evladıma ve diğer çocuklara yapılan bu hataların cezasını çekmesi gerekli iyi günler diliyorum

Refik sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Hastanesi Yaşadığım İlgisizlik Ve Mağduriyet

24 Mayıs 17:38
Şule sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 07:06