Yılmaz sonuçtan memnun değil

İmece Evim'de Geri Ödeme Sorunu

13 Ekim 2024 22:53

Birikim Evime devlet el koyunca bizi İmece Evim'e devrettiler. İmece Evim'den görüştüğüm kişi, bana hakkımı tamamen devredersem yatırdığım ücretin tamamını alabileceğimi söyledi. Ben de denileni yaptım ama ne arayan var ne soran. Ben arıyorum, sekreterden başka muhatap yok. Aylar geçmesine rağmen hâlâ paramı alamadım. Mağdur durumdayım. İmece Evim paramı ödemiyor, hakkımı vermiyor.
Paramı istiyorum.

17 Ekim 2024 13:02

İmece evimden mağdur olup paramı alamadığım gibi şimdi de telefonlara bakmıyorlar nasıl bir kurum bu nasıl bir firma hak hukuk bilmiyorlar burda yazalım bari başkaları zarar görmesin Firma yetkilileri bu mesajı görüyorsa ellerini vicdanlarına koysun Mümkünse benim paramı da bir zahmet versinler

1729159307983.yilmaz-polat-devir-protokolu-yeni-logolu.pdf
13 Ekim 2024 22:43

Birikim evime devlet el koyunca bizi imece evime devir etti imece evim tüm haklarımızı kendisine devir ettiğimiz takdirde yatırdığım ücretin tamamını vereceğini söyledi bende denileni yaptım ama ne arayan var ne soran aylar geçmesine rağmen hala paramı iade etmedi kimse ilgilenmiyor hakkımız gasp edildi paramı alamıyorum İmece evim Allah tan kork paramızı öde

Ek

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 13:34

Paramın İadesi İçin Yıllardır Bekliyorum