Mrs sonucu yetersiz buldu

18 Eylül 2024 13:09

Trendyol'da ki iki satıcıdan biri Bioderma Sensibio yüz yıkama jeli diğeri Bioderma Sebium gel Moussant yüz yıkama jeli şeklinde iyi ürün aldım. Aldığım ürünlerde naos puan kodu bulunmamakla birlikte lot numaralarından sorguladığımda ürün orijinal diyor fakat iki farklı ürün olmasına rağmen lot numaraları 20711. Bu orijinalliği hakkında şüphe uyandırdı. Naos puan kodu olmasa da ürün orijinal olabilir mi her ürününüzde puan kodu olmalı mı. İki ürünün de lot numarası aynı olabilir mi? Bioderma'ya mail attım ama dönüş olmadı yardımcı olabilir misiniz?

profile profile profile
20 Eylül 2024 12:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle ,markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Tüketici İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

Rukiye
Rukiye

Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum. Nasıl çözümlendi probleminiz? Ürün orijinal miymiş?

Mrs
Mrs

Bioderma ile defalarca iletişime geçtim bana her üründe puan olmayabileceğini aynı seride üretilmiş ürünlerin aynı lot kodu olabileceğini söylediler ama yetkili satıcı olarak onaylamadıkları satıcılardan alınan ürünlere orijinal garantisini veremediklerini söylediler açıkçası bana ürünler sahte gibi geldi.

Beyza
Beyza

Merhaba nasıl bir dönüş aldınız benim aldığım ürünün lot numarası da sizinkiyle aynı :d

24 Aralık 2024 13:10

Bioderma Ürünlerinde Naos Puan Kodu Eksikliği