Gülüzar sonuçtan çok memnun

Binance Yanlış Memo Tag

Gülüzar
27 Temmuz 2023 16:35

Binance hesabıma BTCTURK hesabımdan XRP gönderirken hatalı memo tag girdim. Talep oluşturdum ancak hala fonlarımı geri almak konusunda endişem var. Yardımcı olur musunuz? Çünkü fonlarımın tesadüfen başka bir kisinin hesabına gidip gitmediğini bilmiyorum. Cüzdan adresini kontrol ettim o doğru. Sadece memo tag sonuna bir 0 atılmış fazladan.

27 Temmuz 2023 16:25

Bugün BTCTURK hesabımdan Binance hesabıma XRP transfer etmeye çalışırken yanlış memo tag girdim. Canlı destek bölümünden talep oluşturdum ancak hala fonlarımı geri almak konusunda endişem var. Cüzdan adresini kontrol ettim o doğru. Sadece memo bir rakam fazladan eklenmiş sona. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

27 Temmuz 2023 16:48 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Sayın
Gülüzar İ. Yaşamış olduğunuz konu için üzgünüz. Canlı destek üzerinden sizlere ulaşmaya çalışıyoruz. Bu çekim kaydına ait gönderdiğiniz platformdan TXID bilgilerini paylaşmanızı beklemekteyiz. Müsait olduğunuzda lütfen canlı destek üzerinden iletişimimize yanıt veriniz. Binance ekibi

27 Temmuz 2023 17:16

Canlı destek üzerinden bilgilendirildiğinizi görüntülemekteyiz. 3 gün dolduktan sonra aynı konu hakkında desteğe ihtiyacınız olursa lütfen buradan tekrar bizlere ulaşınız. Binance ekibi

Güven sonuçtan hiç memnun değil

Binance Destination Tag Numarasının Yanlış Yazılması

Güven
12 Nisan 2024 23:42
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
07 Ağustos 15:36