Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Binance Tüm Varlıklara El Koyma Binance Id: 59260933

Binance Tüm Varlıklara El Koyma Binance Id: 59260933
17 Ağustos 2024 18:07

Binance Tüm Varlıklara El Koyma
Binance ID: 5926******28 gün önce Binance hesabımı askıya aldı ve incelemeye alıp 14 gün içinde sorunu çözeceklerini belirten bir mesaj yazdı. Defalarca kez canlı desteğe bağlandım, her seferinde aynı standart ezber cümleler ve şu an çözüm tarihi veremediklerini ve beklemekten başka bir şey yapamayacağımı ifade ettiler. Yabancı forumlardan araştırdım, aynı şekilde mal varlığına el konulan binlerce insan var ve 6 aydır hala çözüme kavuşması bekleyenler var. Bu durumun tamamen Binance'ın bilinçli olarak yürüttüğü bir politika olduğuna inanıyorum, bu şekilde milyonlarca dolarlık mal varlığına el koymuş durumda. Binance kesinlikle paranızın güvende olduğu bir ortam değil, her an sebepsiz yere sizin de hesabınıza el koyabilirler.

profile profile profile
18 Ağustos 2024 09:48 (Şikayetten 15 saat sonra)
21 Ağustos 2024 14:32

Canlı destek ile iletişime geçtiniz mi? Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? ^WI

29 Ağustos 2024 01:28

Değişen bir şey yok, hep aynı ezber cevaplar, 40 gündür çözüme ulaşamadım. Daha ne kadar beklemem gerekiyor?

02 Eylül 2024 17:27
04 Eylül 2024 10:40

2 hafta önce de müşteri hizmetlerinden bir görevli, hızlandırma sürecine aldık demişti ama hala sonuçlanan bir durum yok işin kötüsü Binance global bir şirket olduğu için hesap sorulabilecek bir merci de yok. İnsanların mal varlığı tamamen Binance ın inisiyatifine kalmış durumda. Binance da mal varlığı bulundurmak paranızı bir çantaya koyup şehrin en işlek yerine bırakmaktan farksız. Hackerlar hesabıma girer paramı alır falan diye korkmaya gerek yok bence, Binance ın yaptığının binde birini yapamıyor hackerlar.

20 Ekim 2024 12:43

Tam 3 ay oldu ama hiçbir gelişme yok, mahkeme olsa şimdiye kadar sonuçlanırdı. Bu dijital hız çağında hala ''araştırma yapıyoruz'' adı altında inatla kirli politikalarına devam ediyorlar.

23 Kasım 2024 17:04

4. Ay hiçbir çözüm getirilmedi ve artık canlı destek yerine sadece bot çıkıyor ve sorularım cevapsız kalıyor.

24 Aralık 2024 11:15

5. Ay Müşteri hizmetlerine erişimim kısıtlandı. Yazıyorum saatler sonra bir bot tarafından dalga geçer gibi aynı standart cümleler geliyor ve yabancı formlar da hesabına el konanların sayısı giderek artıyor. Özellikle boğa sezonuna girerken artan el konmalar sonucu bu müşterilerin milyonlarca dolarlık fonları nerede ne ne şekilde kullanılıyor acaba? Piyasayı takip edenler bilir, milyarlarca dolarla battık deyip kaçan ftx borsası da müşterilerinin fonlarıyla vadeli işlemler yapmıştı.

Ahmet
Ahmet

Benim şikayetimi Karalama amaçlı şikayet olarak değerlendirip kaldıran şikayet var ekibi sizi de kullanıcılara şikayet ediyorum. Buradaki şikayet firmayı karalamak veya kötülemek asla değil. Burada yaşanan büyük bir mağduriyet var bu dile getirilmiş olup şikayet paylaşılmıştır belgeleri kanıtları ile. Binance destek ekibinin davranışları yaklaşımı dahi kesinlikle çözüm sunmaya yönelik olmadığını kanıtlar durumda.

Rabia
31 Ekim 2024 18:53
Binance Hesabımın Askıya Alınması Ve Çözüm Bulunamaması
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
02 Ocak 2024 10:52
Binance Global Hesabımı Askıya Aldı Ve Sorunu Çözmüyor
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
15 Şubat 2024 18:38