Binance Bsc Ağı İle Gönderdiğim Coinlerime Ulaşamıyorum

03 Mart 2024 16:29

Binance üzerinden bsc ağı ile Coinbase hesabıma Arpa Coin transferi yaptım. Ancak Binance' nin bsc ağını Coinbase desteklemiyormuş. Gönderdiğim coinler Coinbase hesabıma hiç ulaşmadı. Binance ağı güvenlidir diyerek seçtim ve kullandım. Bu çok ciddi bir güvenlik sorunu.
Coinlerimin Binance hesabıma iadesini istiyorum.
İşlem ayrıntılarını ve adresleri ekran görüntüsü olarak paylaştım.

03 Mart 2024 16:35 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba Nurcan, Bu bir güvenlik sorunu değildir. Kripto transferi yaparken, alıcı ve gönderen platformda seçilen ağların aynı olması gereklidir. Teşekkür ederiz Binance Ekibi

03 Mart 2024 16:48

Madem böyle bir gereklilik var bunu işlem sırasında uyarı olarak belirtmeniz lazım. İnsanlar bu sistemi bilmiyor ve banka hesap sistemi gibi zannediyor. O çıkan ağlar birbirini desteklemeye biliyorsa bunun uyarısı yapılmalıydı işlem anında. Şimdi benim zararımı kim karşılayacak. Bu gayet de güvenlik sorunu. Böyle bir risk oluşmasın diye çözüm üretmeliler. Üretmiyorlarsa müşterinin zararını karşılamalılar herkes bu cripto uzmanı değil. Madem birikimlerimizin anında bir işlem hatasıyla yok olması durumu var bunun uyarısı yapılmalı. O paralar da buharlaşmıyor neredeyse bunun iadesi yapılabilir.

03 Mart 2024 18:02

Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, ağ seçimi hakkında, sistem uyarı vermektedir.

23 Temmuz 2023 17:37
cuzdanimdan-binance-borsasina-gonderdigim-trx-coinlerim-elime-ulasmadi-1.pdf

Binance'te Yanlış Adres Seçimi Sonrası Fahiş Kurtarma Ücreti Şoku

Muhammet
09 Nisan 2025 03:01
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Binance Hesabımdaki Para Bilgim Dışında Başka Hesaba Aktarılmış

29 Eylül 2025 00:49
Necdet sonuçtan çok memnun

Necdet
19 Şubat 2024 10:39
"Sorunuma hızlıca cevap verdiği için Binance teşekkür ediyorum. Diğer borsadan çözmeye çalışacağım."
Binance Kategorileri