Çarkıfelek Oyununda Ödeme Sorunu

Çarkıfelek Oyununda Ödeme Sorunu
07 Ekim 2024 20:48

Bilyoner sitesinden çarkıfelek oyunu oynadım, 1.000.000 lira isabet etti. Ödeme yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana bu oyunun Milli Piyango'nun oyunu olduğu ve Bilyoner ile hiçbir alakası olmadığı söylendi. Ben de Milli Piyango'ya mail attım. Milli Piyango İdaresi ise konunun bizimle hiçbir ilgisinin olmadığını belirten bir mail attı. Bunu tekrar Bilyoner'e aktardığımda cevap veremediler. Bilyoner şans oyunları sitesi tamamen güvenilmez bir sitedir, ben kendi adıma söylüyorum, kimse oradan oynamasın.

07 Ekim 2024 21:38 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Üyemiz, Öncelikle Bilyoner’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mesajınız bize ulaştı. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz. En kısa süre içerisinde üyeliğinizde kayıtlı E-posta adresiniz üzerinden size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

07 Ekim 2024 21:44
07 Ekim 2024 22:07

Bana sadece kaybettiniz denildi detaylı bir açıklama yapılmadı. Ekran görüntüsü ortada ve net neye göre kazanıp kaybediyoruz hiçbir açıklama yapılmadı saatlerce yalan söyleyip hedef şaşırttınız benimle bugün saat 10 sularında yapılan telefon görüşmelerini dinleyin bana söylenen bu çarkıfelek oyununu Milli Piyango tarafından oynatıldığı ödemenin ya da kazancın ya da kaybın tamamen onlar tarafından yapıldığı söylediniz ama öyle olmadığı ortaya cıktı. Dahası sizin oyunla ilgili hiçbir şekilde yanlışa hataya yer olmadığı tamamen hatalardan uzak bir oyun olduğuda saat 16 sularında bana aktarıldı... Şimdi anlatacağım şeyi okuyan ya da oyunu oynamayanlar anlayama bilir ama siz anlarsınız oyun ekranında kazandığım ekran dan sonra oynamaya devam ettim param bittiği en son ekran kalıcı olur tekrar oyuna devam ettiğiniz o ekrandan oyuna devam edersiniz ama şu an hala saat 22 00 olmasına rağmen ödeme yapmadığınız kazanmış olduğum ekran durmakta bu tüm oyun kurallarına aykırı bir durum belkide ödemeyi yapmayı oyun istiyor siz engel oluyorsunuz bunları ben bilemem araştırmam bu durumu size ilettiğimde ise bana sistemle alakalı bir hata olduğunu söylediniz hani bu oyun tüm hatalardan yanlışlıklardan uzaktı imkansızdı bu konuşmaların hepsi mevcut. Söylediğim gibi ben bunları bilemem araştıramam ama aşikar olan kazancımı ödemediniz savcılığa suç duyurusuna sizin dolandırıcı bir kuruluş olduğunuzu tüm Türkiye'ye göstereceğim sizin ahlaksız kurgusal oyunlarınızı kim senin oynamaması için elimden geleni yapacağım neden çünkü Ben haklıyım

Burak sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 17:14

Ramazan
05 Mart 2024 11:49

03 Mayıs 2024 13:08

Bilyoner Çarkıfelek Oyunu: Şans Mı, Kurgu Mu?

27 Aralık 2024 02:24
Bilyoner Kategorileri