Recep sonuçtan hiç memnun değil

Bilyoner.com Da Neden Oynamamalı

27 Haziran 2023 02:38

Hayatımda gördüğüm kaybettirme üzerine kurgulu nadir oyunlardan bir kaçı penaltı ve Zeplin oyunu. Bahis almak istersin canlı oyundan çok düşük barem oranı verirsiniz. Millet kaçak sitelerden oynuyor sizin bu hep kaybettiren sisteminiz yüzünden 14 yıllık hesabımı kapattım. İnsanların kaybetmesi üzerine kurmuşsunuz düzeni. Biliyorum cevap merkez bahis sistemi diye boş beleş mail atacaksınız ama bende sizin gibilere sistemine 1 TL daha kazandırmayacağım. Her şeyin kumarın bile adabı adaleti olur siz artık hep kazanalım ama hiç kimse kazanmasın sistemi üzerine kurmuşsunuz. Az oran verelim çok kazanmasınlar istatistik ile yanıltalım nasıl olsa maçı canlı seyredemiyorlar kafası üzerine kurmuşsunuz sistemi. Mümkün olduğunca çevremde sosyal medya da bütün bu düzeni anlatacağım. Algoritma 10 kere penaltıda sağ tarafı getirmemezlik yapmaz mutlaka 1 kere getirir en azından. Bundan sonra sizin bu sistemi herkese anlatacağım ki insanları daha fazla kaybetmesin.

18 Temmuz 2023 04:23

Oranları düşük göster bültene 5 maç koyarak sadece 1 tanesine oran açıyorlar. O da anlaştıkları gol falan olmayan maçlar. Bilyoner hesabım 2009 yılından beri bir feel aktif ve bugün itibari ile kapattım. Az oran verelim çok kazanalım derdindeler kaçak bahis sitelerinin 05 gol üstüne 1.6 oran verdiğine bunlar 1.2 oran veriyorlar. Gol olacak maçta oran açmıyorlar oranları pozisyon yokken bile kapatıyorlar. Kendi kafalarına göre çalıp oynuyorlar. Size 1 TL bile kazandırmak için zeka problemi yaşamak gerekiyor. Kimse oynamasın. Penaltı oyunu koymuş tutturmak imkansız Zeplin öyle aşağı yukarı öyle bütün sistemi kaybetmeniz için ayarlamışlar oynamayın arkadaşlar. Kimseye de oynatmayın belki o zaman akılları başlarına gelir.

18 Temmuz 2023 04:20

27 Haziran 2023 10:19 (Şikayetten 7 saat sonra)

Talebiniz ile ilgili E-posta adresinize bilgilendirme yaptığımızı iletmek isteriz. Size daha hızlı hizmet verebilmemiz için talebinizi, Mobil Uygulamalarımızda yer alan Bize Yazın alanından veya Bilyoner Müşteri hizmetlerini (0850 272 0 272) arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla.

Recep
Recep
27 Haziran 2023 13:08

Oyunların nasıl oynandığını bilmemek değildi zaten problemim bana nasıl oynanacağını öğretme maili atmanıza gerek yok. Klasik sistem masajları yollamaya zahmet etmeyin boşuna. Sisteminizi düzeltin.

Bilyoner Kazançlar Eksik Yatırıldı Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı!

Memduh
16 Temmuz 2025 18:21

Kazandığım İkramiyenin Ödenmemesi Ve Merkez Bahis Sisteminin Tutarsızlığı

İlhan
10 Şubat 2025 02:37
Kazandığım İkramiyenin Ödenmemesi Ve Merkez Bahis Sisteminin Tutarsızlığı
Can sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 21:34
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 00:23

20 Eylül 2024 02:56