Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 09:23

Bilyoner kazanan kuponumun ödemesini yapmıyor. Fenerbahçe-olympiakos maçına 10000 TL lik kırmızı kart olur bahsi oynadım ve maçta kırmızı kart oldu. Kuponumda yeşil kazandı işareti oluştu fakat ne ödeme ne de kuponum kazanan, kaybeden, bekleyenlerde gözükmüyor kuponunu silip paramı vermediler.

19 Nisan 2024 11:26 (Şikayetten 2 saat sonra)
19 Nisan 2024 12:01

Aradım konuştum, uzatmaların dahil olmadığını söylediler fakat uzatmalarda kuponumun devam ettiğini kazandığını elimde resmi olduğunu söyledim. Tam tersi olsa ben kırmızı kart olmaz oynasaydım o zaman uzatmaları dahil edeceklerdi kendi işlerine geldikleri gibi kupon siliyorlar. Müşteri temsilcisine maalesef bir şey yapamıyoruz kaybetti bahisiniz deniyor fakat kuponum ne kazanan ne kaybeden kısmında var. Resmen paramızı vermiyorlar ne yazık ki bahis severlere sesleniyorum. Bilyoner sitesinden uzak dursunlar sürekli oynadığım bir yer yazıklar olsun ne diyeyim. CİMER'e şikayet edeceğim.

19 Nisan 2024 14:59

Herhangi bir çözüm sunmadılar. Aradım konuştum, maça uzatmaların dahil olmadığını söylediler fakat uzatmalarda kuponumun devam ettiğini kazandığını elimde resmi olduğunu söyledim. Tam tersi olsa ben kırmızı kart olmaz bahsi oynasaydım o zaman uzatmaları dahil edeceklerdi kendi işlerine geldikleri gibi kupon siliyorlar. Müşteri temsilcisi ise maalesef bir şey yapamıyoruz kaybetti bahisiniz diyor bende kuponum ne kazanan ne kaybeden kısmında var silinmiş diyorum bir şey diyemiyor. Resmen paramızı vermiyorlar. Bahis severlere sesleniyorum. Bilyoner sitesinden uzak dursunlar sürekli oynadığım bir yerdi yazıklar olsun ne diyeyim. CİMER'e şikayet edeceğim.

İsmail
İsmail

Mustafa bana ulaşabilir mısın karsyaka1 instgrm birlikte hareket edelim aynı sorunu bende yaşadım

13 Aralık 2024 17:34
Kazanan Kuponumun Ödemesi Yapılmıyor