İbrahim sonuçtan çok memnun

Bilyoner Ertelenen Maç 24 Saat

Bilyoner Ertelenen Maç 24 Saat
07 Temmuz 2024 13:52
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Çok geç de olsa sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim”

Bilyoner'de oynadığım kuponumda bulunan Japonya futbol ligindeki maç 06.07.2024 tarihinde saat 09.00'da oynanmaya başladı ve maç ilk yarı dakika 28'de ertelendi. Aradan 24 saatten fazla süre geçti. Takımlar resmi hesaplarından maçın ertelendiğini yazdılar ama Türkiye'de ve dünyada hiçbir yerde olmayan bir şey var. Ertesi gün gece 00.00'a kadar sonuçlanmıyor diyorlar. Dünyada hiçbir ülkede bahiste ertelenen maçta böyle çağ dışı bir kural yok. Adamlar resmi açıklama yapıyorlar. Yetmiyor, Japonya'da saat 19.30'da, o saatte Japonya'da kimse futbol oynamaz ama vatandaşa karşı çağ dışı bir şey yapıyorlar. Spor Toto'da kimse işini yapmıyor, şu maçı hala bekletiyorlar.

07 Temmuz 2024 15:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Öncelikle Bilyoner’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mesajınız bize ulaştı. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz. En kısa süre içerisinde üyeliğinizde kayıtlı E-posta adresiniz üzerinden size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

07 Temmuz 2024 18:55
08 Temmuz 2024 00:57

6 Temmuz 2024 saat 09.00 maçı dakika 28de ertelendi bana 7 Temmuz gününü beklemem gerektiği maç oynanmazsa 8 Temmuz saat 00.00 dan itibaren aonuçlandırıla söylendi ancak şu an güncel olarak saat saat 00.50 ve 8 temmuzdayız hala sonuçlandırılmadı ha bu arada spor toto denen teşkilattaki görevlide telefonda saat 00.00fan itibaren sonuçlandırılacağını söyledi yine değişen bir şey yok şu ülkede hakkıyla görev yapan bir Allah'ın kulu olmaz mı ya ben takımların sitesine girdim japoncayı önce İngilizce'ye sonra ttürkçeyeçevirdim ve maçın ertelendiğini oynanmayacağını dün öğrendim 6 temmuzda koskoca spor toto şunu yapıp sonuçlandıramadı yazıklar olsun diyorum şu dakikaya kadar gece 12 kuralı diye sabır çektim ama hala sonuç yok teknoloji devrindeyiz ayıp ya biraz işinizi yapın ya gerçekten insanları resmi oynanan bahisten soğutuyorsunuz hiçbiryabanck sitede yokken kendi yerli resmi bahisimizde var ayrıca o ilgili yönetmelik maddesini de zahmet olmazsa nir araya gelip değiştirin son dşyeceğim şey yazıklar olsun

08 Temmuz 2024 09:00

Gece saat 02.13 de problemi çözdüler geç kaldılar ama yine de çözümü sağladılar buradan tüm yetkililere sesleniyorum ertelenen maçlardaki bekleme kuralını kaldırın süreci takip edin 1 saat içinde kuponları sonuçlandırın bu saçma kural tüm hafta sonu keyfimi kaçırdı Bilyoner'e teşekkür ederim müşterisinin derdini dinledi ve geç de olsa çözdükleri için.

08 Temmuz 2024 09:01

Çok geç de olsa sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim

08 Ağustos 2024 18:56
Bilyoner Bilgisizlerle Muhatap Olmak Zor
Bilyoner Bilgisizlerle Muhatap Olmak Zor

21 Haziran 2024 10:00
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 19:08
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 02:53
Bilyoner Yanlış Maç İstatistikleri Ve Eksik Verilerle Kupon Problemleri
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
22 Şubat 2024 23:28