Biltem Koleji Anadolu Lisesi Çocuğun Psikolojisini Bozan Okul, Sorumsuz Yönetim, Bilgisiz Öğretmen!

17 Temmuz 2023 13:30

Ankara Keçiören Ufuktepe Biltem Koleji'nde anaokuluna gönderdim çocuğumu mahvetti bu okul. Çocuğumun psikolojik sorunları ortaya çıktı. Çocuğum akran zorbalığına maruz kaldı ve bunlar yaşanırken öğretmen hanım olan b*** çocuklarla ilgilenmek yerine telefonundan acaba bugün hangi etkinliği yapsam, hangi A4 kağıdını boyatsam diye yana yana telefonundan etkinlikler aramış. Çocuğum rehber öğretmenle konuştuğunda kendisine sorulan sorulara, seninle arkadaşların oynamadığında sen ne yaparsın ''giderim tek başıma şarkı söylerim'' diye cevaplar veriyor. Yani bu çocuğu okulda o kadar dışlamışlar ki, öğretmen bunun farkında bile değil; çünkü öğretmen diye aldıkları aslında hiçbir şekilde eğitim almamış, alanında uzman olmayan, çocukla iletişim kuramayan, çocuğu gözlemlemeyen, çocuğun kişisel gelişimi hakkında hiçbir Fikri olmayan, çok bilgisiz, sadece diploma sahibi bir insan. Keza branş öğretmenlerinin de öyle olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğum jimnastiğe de gitti ama bu okulun beden eğitiminde de hiçbir verim alamadı. Yemeklerinde ne yedi ne yemedi bilmiyorum, kesin orada da hiçbir şey yemedi çünkü çocuk her gün gelince aç açına geliyordu, saldırıyordu yemeklere. Çocuk için uygun olmayan bir okul yönetimi, parayı verirseniz çok iyisiniz. Zam yapıyorlar ara ara kafalarına göre, yasal olmayan zamlar. Sadece butik bir okul, devlet okulunun sadeleştirilmiş hali. Devlet okullarına kurban olayım, en azından çocuklara eğitiyorlar, burada öğretmenler önce kendilerini eğitmeli.

15 Temmuz 2023 02:54

Ufuktepe biltem anaokuluna çocuğumun yazdırdım. Çocuğum bir dönem boyunca gitti ama orada akran zorbalığına maruz kaldı öğretmenler bu duruma sessiz kaldı sınıf öğretmeni B**** hanım sadece diploması olan bir kişi çocukların gelişimi eğitilmesi ya da problemleri ile ilgili hiçbir Fikri Yok çocukları analiz etmekle ilgili hiçbir Fikri Yok sadece A4 kağıdı boyatmayı öğrenmiş başka hiçbir şey öğrenmemiş yazık aldığı eğitime yazık onu öğretmen diye mezun edenlere yazık çocuğum psikolojik tedavi görecek bu okul yüzünden okul yönetimi çok Sorumsuz sadece para almaya bakıyor bir sonraki dönem kayıt yaptırmayacağınızı düşündüklerinde sizin yüzünüze dahi bakmıyorlar eğitimle alakası olmayan bir yer çocuğunun geleceğini düşünen ve çocuğunun psikolojisini düşünen bu okula çocuğunu göndermesin. Keza servisine de yazdırdım servis şoförü dahi araçta sigara içiyor çocukların yanında aracı hızlı kullanıyor ve çocukların araç içinde hiçbir güvenliği yok

Biltem Koleji Keçiören Ankara Anaokulu Memnuniyetsizliği

16 Temmuz 2023 00:37
Bilgen sonuçtan hiç memnun değil

Biltem Koleji Kolej Fiyatlarında Herkese Farklı Fiyat Uygulaması

10 Temmuz 2024 10:59
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Biltem Koleji Biltem Okullarına Çocuğunuzu Yollamayın

12 Mart 2024 18:12