Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

Bilge Adam Akademi Kredili Eğitim Programı İptal İşlemlerinin Gecikmesi

25 Ekim 2023 13:30

Bilgeadam Boost programına kredili bir şekilde kayıt oldum. 14 gün içerisinde koşul belirtmeden cayma hakkımı kullanmak istedim. Fesih işlemlerini başlatmış olduğum günle birlikte bu ikinci günüm fakat hala fesih işlemi yapılmadı. Eğitime kredi kullanarak başvurduğum için kredi faizleri her gün işliyor. Faiz dün 2390 TL gibi bir rakam iken bugün 2700 TL'ye çıktı. Bugün de iptal işlemi gerçekleşmezse faiz yarın daha fazla olacak. Bilgeadam'a ulaştığımda ise "bankadan mail bekliyoruz faiz ne kadar bunun için" diyorlar ama ben bankayı arayıp anında faizi öğrenebiliyorum. Yukarıda bahsettiğim faiz oranlarını da kendim bankayı arayıp öğrenmiştim. Bu konuda tekrar belirtmek istiyorum. Her geçen gün faizler artıyor ve lütfen bir an önce programın iptal edilmesini rica ederim.

27 Ekim 2023 14:19 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ünsal
Ünsal
27 Ekim 2023 17:47

Kredi kullandırırken cayma hakkınızda günlük faiz işlemektedir şeklinde bilgilendirme yapabilirdiniz veya kendi sözleşmenizde bunu belirtebilirdiniz. Bende mağduriyet yaşamazdım diye düşünüyorum çünkü orada krediyi kullandıran sizsiniz bankaya gidip kredi kullanmıyoruz sizin aracılığınız ve siz kendi sisteminizle kredi kullandiriyorsunuz, SMS doğrulama kodunu siz alıyorsunuz. Banka bu gibi bilgileri söylüyor. Krediyi siz kullandırdığız için sizin de bilgi vermeniz gerekir diye düşünüyorum.

Bilge Adam Akademi Boost Programı: Beklentilerin Altında Bir Deneyim

16 Eylül 2024 20:02
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bilge Adam Akademi Bilgi Adam SWİFT Kursu

05 Şubat 2024 11:21