Mustafa sonuçtan memnun

06 Temmuz 2024 02:31
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Ücret farkı iade edildi. Thx”

bilet.com'dan 25.07.2024 ve 31.07.2024 tarihleri için saraybosna ve İstanbul gidiş dönüş bilet aldım, 2 kişilik. Firma web sitesinde 12.368 TL gibi nihai ödeme tablosu çıkardı. Ancak ödemeyi gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra banka hesabımı kontrol ettim ve 1.080 TL fazla para çekilmiş olduğunu fark ettim. Hemen akabinde aynı uçuşları tekrar arattım, bilet.com'dan fiyatın 12.368 TL olduğunu gördüm.

Mail attım bilet.com'a ve bana dönüşleri şu şekilde oldu: "siz ödemeyi yaptığınız esnada jet fiyatı arttırmış, " dedi. Böyle bir yalan temelli bahane metodunu da ilk defa görüyorum. Ekran görüntüsünün çekildiği dijital saat ve tarih bileti kestirdiğim tarihten ileride olmasına rağmen hala bana böyle bir yalanla cevap vermeleri inanılmaz.

Burada üç olası sonuç ile karşılaşıyorum: 1- ya bu tür yalan iddialarınızla insanlardan kasıtlı olarak fazla para çekiyorsunuz, ki bu haksız kazanca girer. 2- ya sisteminizin kusuru var ve anlık değişimleri gösteremediğiniz için benim gibi birçok insanı da mağdur ettiniz, ki birinci olasılıkla örtüşen bir husus.

3- ya da başınızdan savıyorsunuz ki bu da 1 ve 2'nin sonucudur. Bana farkı iade edin, aksi takdirde mailinize cevaben yazdığım gibi bunun için sizinle uğraşabilirim. 1.080 TL mi geri verin. Ben parayı sokakta bulmadım. Bunun için bir emek harcıyorum.

Aşağıda biletin kesildiği maile ilişkin tarih ve saat; biletin fazla kesildiğini fark ettikten sonra çektiğim ekran görüntüsü ile fiyat ve biletin fazla kesildiğini kanıtlamak için sitenizden yeniden kontrol ettiğim ekran görüntüsünün aldığı tarihi gösteren dijital saat ve tarih de var.

06 Temmuz 2024 11:53 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, İşleminiz sırasında yaşanan fiyat değişikliği havayolu tarafından iletilen fiyatlardaki değişiklikten kaynaklıdır. Sizi mağdur etmemek için aradaki farkın iadesi için IBAN bilgisi iletmenizi isteyen bir mail tarafınıza yönlendirilmiştir mailden dönüş yapmanızı rica ederiz.

08 Temmuz 2024 21:59

Fark iadesi yapıldı.

10 Temmuz 2024 08:59

Ücret farkı iade edildi. Thx

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 07:23
Dilek sonuçtan memnun

31 Ağustos 2024 10:11
"Teşekkürler"

Ayse
12 Haziran 2024 18:21

02 Kasım 2023 14:25
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
10 Aralık 2024 11:43