Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Stella Boya İle Hayal Kırıklığı

Bianca Stella Boya İle Hayal Kırıklığı
29 Aralık 2024 00:24

Bianca Stella boya ile mutfak dolaplarımı boyadım, tezgahı boyadım, üzerine üç kat sıvı cam uyguladım. 6 ay oldu, hepsi soyuldu, parama yazık oldu. Bu boyanın söylenildiği gibi kaliteli olmadığını, boşa abartıldığını düşünüyorum. Aldığım yere şikayet bildirdiğimde ilgilenmediler. Mağdur oldum.

29 Aralık 2024 13:16

Bianca boya ile mutfak dolaplarımı boyadım memnun kalmadım bir tüketici olarak memnun kaldığımda nasıl memnuniyetimi belirtiyorsam memnun olmadığımda da memnuniyetsizliğimi belirttim bu da benim en doğal hakkım. Para verip aldığım bir şeyden dolayı rahatsızım. Bunu buraya yazdım diye eşimi arayıp şikayeti kaldırın yoksa size hukuki süreç başlatırız diye tehdit etmişler. Ben şikayetimin arkasındayım siz de malınızın arkasında durun tüketiciyi tehdit etmeyin

profile profile profile
03 Ocak 2025 20:55 (Şikayetten 5 gün sonra)

Didem
Didem

Stella Bianca ilk keşfettiğimde hemen boyadım kapi larımı mutfak tezgah kapakları üründen çok memnun kaldım. Daha sonra m. Fayans ve banyo lari (dubleks) boyadım. Fayans ve tezgahı üzerine sıvı cam yaptım. İkişer kat yaptım hepsini de. Dikkatli kullanıyorum. 3 buçuk yıldır sorunum yok. Hatta canım sıkıldıkça m. Tezgahı bir griye bir beyaza boya ve üzerine sıvı cam yapıyorum dun beyaza boyadım yine bugün sıvı cam yapacağım. Kızım bıktım ama senden rengini değişim duruyorsun tezgah ın anne diyerek şikayet ediyor. İyi ki varsın stella Bianca. Arkadaşımın bozburun Muğla'da oteli var önerdim kendisine tüm otel odalarını beyaz mavi ye boyattık stella ile. Kullanım çok önemli dikkat ederseniz sorun yok ben 4. Yılıma giriyorum. Teşekkürler stella Bianca

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Stella Boya İle Mutfak Tezgahında Soyulma Sorunu

16 Ağustos 2024 09:19
Bianca Stella Boya İle Mutfak Tezgahında Soyulma Sorunu

19 Eylül 2024 22:03
Bianca Boya Ürünün Dedikleri Gibi Çıkmaması
Oya sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Sonrası Soyulması Nedeni!

06 Aralık 2023 21:30