Beyoğlu Çorbacısı Yüksek Fiyatlar Ve Kötü Hizmet Deneyimi

Beyoğlu Çorbacısı Yüksek Fiyatlar Ve Kötü Hizmet Deneyimi
23 Eylül 2024 00:35

1 beyran, 1 kemik sulu ezo söyledik; arada uğradığımız bir yerdi ama bu son oldu.
Turşu ve sumaklı soğan söyledik ilave (genelde böyle mekanda bize hep ikram gelirdi) turşuya 45₺, sadece soğana 50₺ yazmışlar. Domates soğan olarak sisteme girmişler, bizim masaya domates gelmedi, çeyrek soğan geldi. Sadece 405₺ hesap tuttu, şaka gibi. Bir de 5₺ vermeyin sıkıntı değil diyorlar. Millet buraya ayılmak için çorba içmeye gidiyor, ayık kafayla gideni de hesapla sarhoş ediyorlar. Bu yaptığınız esnaflık değildir. Menüde bize ödetmeye çalıştığınız fiyatlar yok, kafanıza göre insanları yanıltmaya çalışmayın! Servis yaptığınız tabaklar kırıklar içinde, kendinize saygınız yoksa müşteriye olmak zorunda, iyi fiyatlar alıyorsunuz, hizmeti iyi vermek zorundasınız. O çorba dolduran adam da biz içeride otururken birilerine sürekli kaba sözler söylüyordu. Kabasınız, asla esnaf olmamalısınız. Orada şefleri var, beyaz gömlekli bir adam, bir o ilgili ve düzgün, gerisi müşteriyi sadece para kaynağı olarak görüyor, başka hiçbir açıklaması yok!

Çağan sonuçtan hiç memnun değil

Bereket Lokantası (Akhisar) Kellepaça İçi Resmen Bomboştu Ve Kullandıkları Et Lezzetsizdi

10 Haziran 2025 16:49
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 22:50

Lezzetsiz Çorba Ve Kalitesiz Hizmet

05 Şubat 2025 23:58
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 21:23