Beykoz Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun Davranışı

18 Şubat 2024 15:49

Beykoz Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı ** *** *** 'a annem 16 Şubat Cuma günü muayene olmuştur. Ekteki ilacı 'Benim seni yönlendirdiğim Su Eczanesi, Vitamin Eczanesi, Aydın Eczanesi'nden al gel, iğneni yapayım' dedi.

Bu belirttiğim eczanelerden almamız gerektiğini söyledi. Biz de en uygun fiyatlı olanı başka bir eczaneden aldık. ** Bey'e gidip iğneyi yaptırmaya gittiğimizde bize hangi eczaneden aldığımızı sordu. Biz de aldığımız eczaneyi söyledik.

'Siz neden benim söylediğim eczaneden almadınız? Vuramam' dedi. Biz de 'Çok pahalıydı, uygun fiyata bulduğumuz için başka eczaneden aldık' dedik. 'Benim dediğim eczaneden alacaktınız, çık dışarı' dedi ve bağırdı.

Biz de 'Neden uyarmadınız? Başka eczaneden alırsak yapmayacağınızı demediniz' dedik. 'Bunu bu şekilde söylemem yasak. Ben almanız gereken eczaneyi söyledim, bu kadarını anlamanız gerekirdi. Vuramam' dedi.

'Alerji yapar, bir şey olur' dedi. 'Eğer böyle bir şey olacaksa neden bana ilacı yazdınız? ' dedim. 'Alerji, sizin söylediğiniz eczaneden almadığım için mi olacak? Sizin söylediğiniz eczaneden alsaydım olmaz mıydı? ' dedik.

Bizi kovdu ve asistanıyla beraber kapıyı suratımıza kapattılar. Ben de 'Sizi Sağlık Bakanlığı'na şikayet ederim' dedim. 'Git CİMER'e de yaz, sana faydası olur. Bana bir şey olmaz' dedi.

Biz canımızı kime emanet ediyoruz? İlacın Sağlık Bakanlığı onayı yokmuş. Peki onaylı olmayan bir ilaç neden yazılmış ve belirlediği eczaneden komisyon alıyormuş.

Bize eczaneden öyle dediler. Bana reçete yazdı, 'Git acilde yaptır' diye. Ama acilde yazdığı halde ilacı yapmadılar. Bu nasıl bir ilaç, yapılmıyor mu? Bana tavrı mı, yoksa para için yapıldığı olaya mı, yoksa canımızın hiçe sayıldığına mı üzüleyim? Çok yazık, canımız kimlere emanet!

18 Şubat 2024 16:12

Beykoz devlet Hastanesi dahiliye uzmanı atalay sürer damar 'a annem 16 Şubat cuma günü muayene olmuştur ekteki ilacı benim seni yönlendirdiğim su Eczanesi vitamin Eczanesi Aydın eczanesinden al gel iğneni yapım dedi bu belirtigim eczanelerden almamız gerektiğini söyledi bizde en uygun olup başka bir eczaneden aldık atalay beye gidip iğneyi vurdurmaya gittik bize hangi eczaneden aldınız dedi bizde aldığımız eczaneyi söyledik siz neden benim söylediğim eczaneden almadınız vuramam dedi bizde çok pahalıydı uyguna bulduk o yüzden başka eczaneden aldık dedik benim dediğim eczaneden alacaktınız cık dışarı dedi bağırdı bizde neden uyarmadınız başka eczaneden almazsanız yapmam demediniz dedik bunu bu şekilde söylememem yasak ben Alman gereken eczaneyi söyledim bu kadarını anlaman gerekirdi vuramam dedi alerji yapar bir şey olur dedi eğer böyle bir şey olacaksa neden bana ilacı yazdınız dedim alerji sizin söylediğiniz eczaneden almadığım için mi olacağım sizin söylediğiniz eczaneden alsaydım olmuyor mu dedik beni kovdu asistanıyla beraber kapıyı suratıma kapadılar bende sizi saglık Bakanlığına şikayet ederim dedim git CİMER'e de yaz sana olur bana bir şey olmaz dedi biz canımızı kime emanet ediyoruz ilacın saglık bakanlığı onayı yokmuş peki onaylı olmayan bir ilaç neden yazılmış ve belirlediği eczaneden komisyon alıyormuş bize eczaneden öyle dediler bana reçete yazdı git acilde yaptır diye acilde yazdığı halde ilacı yapmadı bu nasıl bir ilaç yapılmıyor bana tavrımı yoksa para için yapıldığı olay mı yoksa canımızı hiçe sayıldığı namı üzülelim çok yazık canımız kimlere emanet!

Doktorun Saygısız Ve İlgisiz Davranışıyla Mağdur Edildim

24 Nisan 2025 12:25
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Silivri Devlet Hastanesi'nde Yetersiz İlgi Ve Hijyen Sorunlarıyla Mağduriyet

30 Nisan 2025 09:39

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun İlaç Yazmaması Ve Tehditkâr Üslubu

21 Eylül 2023 10:20
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Manavgat Devlet Hastanesi Hasta Sağlığı İçin Risk Faktörleri!

30 Temmuz 2024 13:38