Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz Yalı Cafe & Restaurant Memnuniyetsizliği

10 Ağustos 2023 14:56

Beyaz yalı İzmit'e fiyatı yüksek olmasına rağmen oyun alanından dolayı sık sık gidiyorduk. Bugünde aynı şekilde gittik. Oyun alanındaki bakıcıya 2 yaşındaki çocuğumu bırakmak istediğimde bana değişik üslupla alamam dedi. Halbuki diğer bakıcı sorunsuz kabul ediyor ve bizde oturduğumuz yerden göz kulak oluyorduk.

Bu olaydan sonra işletme sahibiyle görüştük. İşletme sahibi saygısız bir şekilde bende o yaştaki çocuğumu vermiyorum o zaman çocuğunuzu sizde vermeyin dedi.

Madem bakıcı göz kulak olmayıp çocuğu kabul etmeyecek o zaman bakıcının orada olmasının anlamı ne? İşletme sahibi müşteriyi anlayıp yatıştırması gerektiği yerde üste çıkma derdine düşmüş. Bundan sonra beyaz yalı en son gideceğimiz yer bile olmayacak.

Mert

Arkadaşım sen haksızsın bu konuda. 2 yaşında çocuk sen Okey oynayacaksın diye bakıcıya bırakılmaz. Ya çocuksuz gideceksin ya da gitmeyeceksin

Mert

Ben sizi anlıyorum hanımefendi. 2 yaşında çocuğun bakımı ve koruması aileye aittir. Kreşler bile 2 yaşında çocuk almıyorlar. Yani kimse sizden 100 20 TL kazanacak diye 1-2 saat sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil.

Zeynep
Zeynep

Beyefendi 1incisi ben Okey oynayan bir insan değilim. Kahvaltı için ve yemek yemeğe giderdim oraya sadece. 2incisi çocuğu başkasına baktırmak değil mesele. Mesele oyun alanına 2 yaşındaki çocuğu alamam demesi bayanın. Çocuklarını başıboş bırakan sorumsuz insanlardan değilim hiçbir zaman da olmadım. Oyun alanının yanında bulunan masada oturuyorduk zaten her zamanki gibi. Çocuğumu oynasın diye oyun alanına bırakacaktım bayan hemen farklı üslupta alamam dedi. Sebebi de 2 yaşında olmasıymış çocuğun. Diğer çalışan bayan sorun çıkarmamıştı. Ne oldu da bu bayan alamam diyor? Bilmem anlatabildim mi.

03 Ağustos 2024 07:28
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Çocuklar İçin Uygunsuz Oyun Alanı Politikası

08 Mart 2025 12:29