Kaan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betorspin Kullanıcı Adımı Hatırlamıyorum

Betorspin Kullanıcı Adımı Hatırlamıyorum
05 Şubat 2024 22:19
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
“İdil hanıma teşekkür ederim çok iyi bir müşteri temsilcisi çok yardımcı oldu her zaman bu numarayı arayacağım bet or spini tercih edin”

Kullanıcı adımı unuttum ve sitede kullanıcı adımı öğrenmek için herhangi bir yol bulunmuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şifremi biliyorum ama kullanıcı adımı bulamıyorum. Kullanıcı adımı hatırlamam için bir çözümünüz var mı acaba? Acil bir durum söz konusu olduğu için hemen dönerseniz sevinirim.

06 Şubat 2024 14:06 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba Kaan G.., Şikayetiniz ile detaylı kontrollerimizi tamamladık Sizlere yardımcı olmak isteriz, Çözüm sürecini başlatabilmemiz adına GSM numaranızı lütfen aktif tutun! Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Kaan
Kaan
09 Şubat 2024 19:31

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 19:38
Cumali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betorspin Kullanıcı Adımı Unuttum

16 Ocak 2024 20:42
"Teşekkürler"
Hüseyin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kullanıcı Adı Unutuldu: Acil Yardım Talebi

Hüseyin
07 Şubat 2025 21:42
Ercan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ercan
16 Ağustos 2024 18:54