24 Ekim 2023 12:40

Merhaba, bilmediğim bir numara tarafından Beşiktaş Dergisi adında dün arandım, çokta müsait olamadığım bir anda sunulan imkanlar, hediyeler (BJK store indirim çekleri, plaket, stadyum şeref turu, dergi kapak resmi. Vs) ile şahsi üyeliğim dışında Beşiktaş yardım derneği adı altında 9 üyelik daha onayladım. Toplamda 11.691TL gibi bir çekim kartımdan yapıldı. K**** Bey, H**** Bey, Z***** Hanım gibi farklı farklı telefon aktarmaları ile görüşmeler yapıp çok ikna edici tavırlarla onayımı aldılar.
Yapılan ödemenin gelirim açısında yüksek olması sebebiyle, bugün yetkili isimler ile tekrar konuştum (H***** Hanım, E**** Hanım) üyeliklerimin iptalini talep ettim. Fakat ödeme gerçekleştiği için yardımcı olamayacaklarını, manevi olarak; Beşiktaş'ın durumu olmayan taraftarlarına yardım konuları konuşmaları ile süreci uzatarak görüşmenin sonunda iptal ya da ücret iadesi yapamayacaklarını söylediler.
Her hizmette cayma süresi ve hakkı olmasına rağmen sadece bir onay yüzünden neden cayamıyorum?! Elime geçen bir dergi, plaket, hizmet. Vs zaten henüz olmadı.
Bu konuda yetkililere sesleniyorum:
Beşiktaş için her konuda her desteğe razıyız ancak yöntem bu şekilde olmamalı. Ücret iademi almak için sonuna kadar yetkili her merciye başvuracağım ve yasal haklarımı kullanacağım.
Konunun Beşiktaş klubü ya da Beşiktaşlılık ile hiçbir alakası olmadığını, tamamen dergi adı altında insanların manevi duygularının anlık olarak su istimal edilerek yüksek meblağlı ödemeler yapmasına sebebiyet verildiğini söyleyebilirim.
Paramın iadesini ve üyeliğimin iptalini talep ediyorum.

C** A****

24 Ekim 2023 12:59 (Şikayetten 18 dakika sonra)
25 Ekim 2023 12:00

Değerli Taraftarımız, İletmiş olduğunuz konu yetkililerimiz tarafından çözümlenmiş olup tarafınıza da bilgi aktarımı sağlanmıştır. İyi ki varsınız! Saygılarımızla, Pozitif İnteraktif Danışmanlık ve İletişim Hizmetleri Pazarlama Ticaret A.Ş.

Can
Can
30 Ekim 2023 13:46
Beşiktaş Dergisi Üyelik İptali Ve Ücret İadesinin Yapılmaması

Merhaba, Şikayet vardaki paylaşımım sonrasında yetkililer ivedilikle irtibata geçtiler. Özellikle Birkan Bey, kendisine nezaketi ve değerli yardımları için çok teşekkür ediyorum. Konuyu detayları ile dinledikten sonra zaman kaybetmeden hızlıca yardımcı oldu ve yapmış olduğum ödeme iade edildi. Konunun hassasiyeti ve yaşanılan durumlardan dolayı içtenlikle BJK dergisi adına defalarca özür diledi. Böyle bir camianın dergisine de Birkan Bey gibi bir yönetici yakışır. Başta kendisine ve çözümün sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şikayetim giderilmiştir.

30 Ekim 2023 14:55

Gizem
Gizem

Beşiktaş Dergisi tarafından arandım ve üyelik oluşturuldu daha sonra ödeme yüksek geldiği için iade takip ettim ve iade olamayacağını söylediler ödeme erteleme yapabiliriz diye bir teklif geldi fakat daha eline hiçbir ürün geçmedi ve iade hakkım olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

Ahmet
Ahmet

Cevap alabildiniz mi

Ahmet sonuçtan memnun değil

Beşiktaş Dergisi Sosyal Yardım Projesi Adı Altında İyi Niyet Suistimal

28 Kasım 2023 00:08
Beşiktaş Dergisi Sosyal Yardım Projesi Adı Altında İyi Niyet Suistimal

20 Kasım 2023 15:35
Caner sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 23:31