Jülide sonuçtan çok memnun

Beşiktaş Dergisi Çok Güzel Paranızı Alıyor

11 Ekim 2023 01:03
Jülide'nin Teşekkür Mesajı
“Beşiktaş Dergisi'nin geri dönüşü için teşekkür ederim. Her şey çözüldü.”

02129631903 numaralı telefondan Beşiktaş Dergisi aboneliği için arandım. Takıma destek olmak için kabul ettim ama sonra Beşiktaş Derneğine katkı için benden 10abonelik daha istediler. Bir sürü vaatte bulundular. Maddi durumum pek uygun olmasa da tamam dedim. Sözde indirim kuponlarımı filan mail atacaklardı ama ortada mail filan yok. Şikayet vari araştırdığımda gördüm ki çok fazla mağduriyet var. Sanırım aldattılar beni. Gidin zengin insanlardan alin. Bizim gibi maaşlı çalışanlara neden dokunuyorsunuz? Duygularımızla oynuyorsunuz. Banka provizyonunda Beşiktaş Dergi Elektrik Elektronik filan yazıyor ne alaka anlamadım. Ama peşini bırakmayacağım 12binden fazla paramı aldılar. Bankadan da iadesini isteyeceğim sokaktan toplamıyoruz parayı. Yazık bunu yapanlara

11 Ekim 2023 10:19 (Şikayetten 9 saat sonra)
11 Ekim 2023 21:56

Beşiktaş Dergisi'nin geri dönüşü için teşekkür ederim. Her şey çözüldü.

12 Ekim 2023 15:09

Değerli Taraftarımız, İletmiş olduğunuz konu yetkililerimiz tarafından çözümlenmiş olup tarafınıza da bilgi aktarımı sağlanmıştır. İyi ki varsınız! Saygılarımızla, Pozitif İnteraktif Danışmanlık ve İletişim Hizmetleri Pazarlama Ticaret A.Ş.

Betül

Merhabalar, Para iadesi yapıldı mı?

Jülide

Hayır Betul Hanim iade yapılmadı hediye kuponlarini, dergi için fotograf tanımlamasını ve stadı gezmek için tanımlamaları yaptılar

Betül

Aynı sorunla karşı karşıyayım da bilgi almak için soruyorum

Beşiktaş Dergisi Beşiktaş Dergi Abonelik İptal

31 Aralık 2023 13:23