Muammer sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 11:48

Temmuz 2022'de Benelli Trk502x satın aldım. 3-4 ay kadar sonra sabah çalışmamaya başladı. Servise gittiğimde akünün bitmiş olabileceğiniz söylediler. Yeni akü aldım ve daha kalitelisini aldım. 1 ay kadar sonra yine çalışmadı ve tekrar servise gittiğimde Alternatör problemi olduğunu söylediler. Garantisi olduğu için parçayı sipariş ettiler ama 3-4 ay parça gelmedi. Bunlar yaşanırken ben akü şarj cihazı aldım ve aküyü kendim haftada bir doldurup kullanmaya başladım.
Henüz motorun kronik problemlerini Ankara serviste çözememişken 16. Nisan 2023’te talihsiz bir kaza yaşadık. %100 haklı bulundum. Servise onarımlarının yapılması için götürdüm. Hasar tespit yapıldı parçalar sipariş edildi. Ödemelerini yaptım. 2 ay kadar sonra parçalar geldi onarım için gittiğimde bir parçanın daha eksik olduğunu fark ettiler ve o parçayı da sipariş etmemiz gerektiğini söylediler. O parça sipariş edildi 2 ay kadar sonra o parça da geldi. Motoru tamir ederken motorun şasisinin de eğik olduğunu, onun da değişmesi gerektiğini söylediler. Sipariş verildi ödemeyi yaptım ama ne parça geldi ne de motorum tamir edildi. Kaza üzerinden 11 ay geçmiş olmasına rağmen motorumu bir türlü teslim alamıyorum.

profile profile
02 Mayıs 2024 15:59

Hala aynı durumda ilerleme yok maalesef.

01 Ağustos 2024 11:53

14 ay sonra motorumu aldım çantamın içindeki eldiveni ve kaskımın parçasını çal mışlar. Motor aldıktan 4 gün sonra yolda kaldı. Tabi ki tekrar servise verip garanti ile yaptırmak yerine motor tamircisine verdim. Motoru tamir ederken kırdıkları parçaları yapmadıkları için bir sürü masraf daha çıktı.

Yorumlar (5)

Boran
Boran

Pek inanmadım açıkçası çünkü şasi de hasar var dedin sigorta şirketi o motosikleti pert edip nakit olarak paranı geri vermeli ve kaskı ve eldiveni calmakmı yani inanılmaz bir olay

Muammer

Ayrıca sigortanın ödeyeceği tutar 400bin liralık motora 120 bin gibi basit ödeme olduğu için kabul etmedik yaptırmayı tercih ettik. Ama 14 ay süreceğini tahmin etseydim alır 120 bini çekilirdim zaten

Muammer

İnanmak ya da inanamamak sana kalmış kardeş isteyen faydalansın diye yazdım. Zaten bu olanların saçmalığından dolayı yazdım. Daha sonra dava açtık dava sonuçlandı avukat bu adamlar batık görünüyor bir şey alamıyoruz dedi.

Burak
Burak

Nasıl yani ya bu kadar mı kötü? Benelli alınmaz o zaman.

Muammer

Bence alınmaz. Gezdiğim zaman görüyorum bir çok ülkede kullanılıyor ve seviliyor anladığım kadarıyla ama satış sonrası insanı bıktırıyor

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Benelli Pişmanlık Olduğunu Bir Kez Daha Anladım

Gürkan