Be Health Universe - Gold's GYM (Metrocity) Spor Salonu Üyelik İptali

19 Mayıs 2023 17:16

Merhaba, Metro City Levent AVM'de yer alan Gold GM üyeliği bulunmaktaydı. Üyeliğimi spor salonu yöneticisi H** Bey'le görüştüm ve dondurdum. WhatsApp yazışmalarımız kayıtlı olmasına rağmen spor salonu isim değişikliği yapmış, ismi Be Health Universe olarak değişmiş ve yeni müdür Y** Bey olarak atanmış. İsim değişikliği nedeniyle birçok üyenin üyeliği silindi ve birçok üyenin ve arkadaşlarımın sorun yaşadığını duydum. Spor salonuna gittim, müdürü Y** Bey'le görüştüm ve üyeliğimin iptal edildiği süremin dolduğu bilgisi iletti. Konuyla ilgili dilekçe doldurdum, birçok üye sorun yaşadıklarını, eski yöneticisinin kendi kafasına göre işlem yaptığını söyledi ve dönüş yapacaklarını belirtti. Yaklaşık iki ay geçti. Dilekçe doldurdum, dönüş yapmadıkları gibi farklı zaman aralıklarıyla en az 10 kez aradım, not bıraktım, ofislerine gittim, dönüş yapmıyorlar. En son spor salonuna gittim, müdürün salonda olmadığını ilettiler, başka bir yetkili ile görüşmek için beklemeyi tercih ettim, o sırada müdürü gördüm. Sizinle görüşmemiz lazım, dönüş yapmıyorsunuz dedim, yüzüme bile bakmadan çıktı. Kurumsallık sıfır, yalan da var. Aradan iki hafta geçti. Tekrar gittim, üyeliğimin iptal edildiği eski yönetici dondurmuş, bizim sorumluluğumuz değil, eski yöneticisi ile dava açtıklarını ve benim de açmamı ilettiler. Kendi personeli hatasını elimde yazışmalar olmasına rağmen kabul etmemekte, yalan ve oyalama taktiği ile insanları bezdirmektedir. Birçok kişi aynı konudan şikayetçi, kesinlikle tasfiye etmiyorum. Yönetimi çok kötü.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 12:35

19 Temmuz 2023 22:19
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Be Health Universe - Gold's Gym (MetroCity) Kısaca Mağduriyetimin Özeti

29 Nisan 2024 17:22
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 08:35