Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Servisinin İlgisizliği Ve Tekrarlayan Sorunlar

Baymak Servisinin İlgisizliği Ve Tekrarlayan Sorunlar
03 Aralık 2024 21:52

Baymak, Seydişehir/Beyşehir yetkili servisi defalarca aramama rağmen hala gelmediler, temmuz ayından bari kaç defa aradım. Geleceğiz Beyşehir'e yolumuz düşmedi falan filan diyerek geçiştiriyorlar. Seydişehir Beyşehir arası 20 dakika, belki her gün ya Beyşehir'de, ya da civarındaki mahallelerde. Kombi alttan satı sarı su damlatıyor hem sağ taraftan hem sol taraftan. Haziranda geldi. Sağ tarafta civata gevşemiş dedi. Sıkıştırdı sonra sol taraftan parça değiştirdi, ve belki son 2 yıl içerisinde 4-5000 TL para ödedim. Aynı hatayı bir ay geçmeden yine yaptı. Sağ taraftan parça değiştirdiği yerden. Sonra defalarca aradım, her defasında geleceğiz diyorlar bir türlü gelmediler. En son aradık bu seferde arıza kaydı oluşturmanız gerekiyor dediler. Madem öyle şimdiye kadar neden demediniz de onlarca defa geleceğiz deyip savuşturdunuz. Şikayetçiyim Seydişehir/Beyşehir Baymak yetkililerinden.

04 Aralık 2024 10:00

Baymaktan cevap var yazıyor, ben hiçbir cevap göremiyorum.

05 Aralık 2024 08:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

11 Aralık 2024 17:54

Aradan 1 hafta geçmesine rağmen Baymak tan geri dönüş alamadım

07 Ocak 2025 11:57

1 ay oldu hala ne geri dönüş yaptınız ne de geldiniz, binadakilerin hepsi size güvenip Baymak aldı zamanında, inşallah onlarda bu problemi yaşamazlar. Ha bu konuyu 1 hafta içinde cevap gelmezse veya gelemezseniz tüketicilere kurumuna ve CİMER'e şikayette bulunacağım

13 Ocak 2025 17:34

Defalarca aramaktan sonra, en son 08.01.2025 te aradık Seydişehir/Beyşehir sorumlusunu, bizi hiç aramadınız dediler, halbuki defalarca arandı, geleceğiz, yolumuz düşmedi, şöyle böyle diyerek atlattılar. Şikayet yaz a şikayette bulunduk, geri döneceğiz dediler dönmediler, sonunda 08.01.2025 te aradıktan sonra cuma gün gelelim dediler10.01.2025, geldiler, açtılar, temizlenmemiş, motor değişmesi Lazım, temizlik şu bu deyip 6000 TL civarı masraf çıkardılar. Kendilerine kaç defa söyledim temizleyin diye tamam deyip gelmediler başkasına temizlettim, üstelik onlardan daha iyi temizlediler, ve onların alacağı paranın yarısından da aşa fiyata. İlk kombiyi taktırdığımda temizlediler Baymak servisi tarafımdan o zaman hiç beğenmemiştim. Bir de kombi kullananlara soruyorum hiç temizletmedik sorun olmadı diyorlar. Benim kombi son 3 yılda aynı hatadan dolayı an az 5-6 bin tl para ödedim bunlara, şimdi de kalkmışlar 6000 TL masraf var diyorlar. Yaptırmadım. Ben bunlara inanmıyorum artık, yalan söylüyorlar. Gelmiyorlar sahtelik hile yapıyorlar. Zaten kime sorduysam Baymak tan uzak dur diyorlar o oyuncak gibi bir şey diyorlar. Servis yok diyorlar. Aynı parçayı kaç defa değiştirdiler yine aynı problem. Üstelik gelip bakmayada 450 TL para istediler ödedim. CİMER'e, ve üst kurumlara şikayette bulunacağım.

Halim
20 Mart 2025 16:14

Baymak - Baymak Üsküdar Yetkili Servisi

Leyla
04 Ocak 2024 11:31
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Baymak 3 Aydır Çözülmeyen Kombi Sorunu

Kemal
09 Temmuz 2024 12:43

Nilgün
02 Temmuz 2024 17:20
Baymak Servis İlgilenmedi Garantim Olmadığına Rağmen Gelmediler
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
11 Mayıs 2025 21:31