Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi İlk Çalıştırma İçin Servis Randevu Sorunu Çözülememesi

31 Temmuz 2024 12:56

Baymak yeni kombi montajı yaptırdım Baymak ilk çalıştırma için servis talep ettim. Servis gaz onayı olmadan açılış yapılamayacağı ve açılış olduktan sonra bir sonraki güne randevu veriyor.
Gaz açılışı çarşamba günü 11.30 verilmesine rağmen bir gün sonraya Servisi randevu veriyor. Servis ve Baymak genel merkezi gün içinde ilk çalıştırma için yardımcı olamıyor. Servisin vereceği güne razı olmanız gerektiğini belirtti. Baymak müşteri yardımcı olma konusunda şahsım adına üzücü tercihimi bir daha Baymak kullanmamayı karar verdim. Ürünü bizim tercih etmemizin sebebi cihazın ve servis ağının olmasıdır. Sorunun servis ağını genişletmek sorunların kısa sürede çözülmelidir. Baymak müşteri hizmetleri ve Baymak servislerimin müşteri yardımcı uyum içinde olmasını istiyorum.

31 Temmuz 2024 13:27 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

01 Ağustos 2024 10:02

Kocaeli ilindeki yetkili servisin sayısını artırılması daha hızlı sorunların çözülmesini Baymak a. Ş. İstiyorum.

01 Ağustos 2024 13:33

01.08.2024 saat 11.00 Bugün kombi ilk çalıştırma için gelinde yoğuşma gider borusunun takılmaması ve şalter amperi yanlış 2 amper olmadığı için kombi devreye alınmadı. Saat 12.00 için tüm hataları giderdiğimde yarın 450. Tl ücret ile tekrar randevu açıldı. Budan herkese sesleniyorum montaj kontrol için gelinmediği için her ne şartla olursa olsun ila bir kusur kalacaktır diye düşünüyorum. Şu şekilde olsa montaj sonrası eksik kontrolü için gelinse kimse mağdur olmaz. 2 cihazım için ek garanti alacaktım. Garantisi dolduktan sonra asla yetkili servisi çağırmıyacam ve dışarıdan yetkisi olmayan servislere yaptıracağım ve cihaz ömrünü yitirdiğinde de asla baymsk almayacağım. Bu durumları yaşadıktan sonra kimse ve yakınlarıma tavsiye etmeyeceğim. Benim ve yakınlarım için bakmak bitmiştir. Baymağı kimseye tavsiye etmiyorum. Garanti

06 Ağustos 2024 01:24

Evet perşembe günü yetkili servis gelip ilk çalıştırma yaparak ilk çalışma ücreti olan 450. Tl ücreti 400. Tl olarak ayrıldı. Baymak ve Baymak yetkili servisine ücretli kombi açılışı yaptığı için tebrik ediyorum. Çalışmalarını böyle devam ettirirek devam etmesini temenni ediyorum. Baymak ve servis arasındaki ilişkiyi tebrik ediyorum. Güzel iş birliği içindeler. Baymak tercih etmekten soğuttular. Bundan sonra Baymak markasını asla ve asla katiyen tercih etmeyeceğim ve kimseye de tavsiyede bulunmayacağım. Son tüm Baymak kullanıcılarına geçmiş olsun.

Suat sonuçtan memnun

16 Ocak 2024 15:16

Mahmut
12 Aralık 2024 18:16
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Remzi
18 Kasım 2024 20:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Kurulum Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Murat