Betül sonuçtan çok memnun

Baymak İklim Mekatronik Teknik Servisi Mağdur Etti

14 Mayıs 2024 21:19
Betül'ün Teşekkür Mesajı
“Baymak geri dönüş yaptı. Arizayla ücret alamadan ilgilenildi. Sorun kalmadı. Teşekkürler Baymak”

Baymak İklim Mekatronik Kadikoy teknik servisinden kombi için ek garanti satin aldım. Her geldiklerinde farklı bir işlem yapıp garanti dişi para almaya çalıştılar. Bütün kış kombi doğru düzgün çalışmadı. 1.5 ay önce tekrar servise gelip alttan ısıtmanın temizlenmesi gerekiyor diye 12.000 TL ücret çıkardılar. Servis ustası evden gittikten sonra contayı sıkarken yırttığı için mutfağı su bastı. 1 saat eve geç gelsem su parkelere gidecekti. Hiç özür falan dilemeden gelip contayı değiştirdiler. Kombi çalışmamaya devam edince 12.000 çıkardıkları işlemi 2.000 TL'ye yaptırdım. Kendilerini çağırdım. Kombiyi artık tamir edin. Ben işlemi yaptırdım dedim. Kombide esanjor bozuk 7.500 TL'de ona masraf çıkardılar. Baymak firmasını aradım geri dönüş sağlamadılar. Bu servisten hiç memnun kalmadım. Mağdur oldum. Hatta teknik servisine sahip çıkmayan Baymak ta beni kombi aldığıma pişman etti.

15 Mayıs 2024 08:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

26 Mayıs 2024 08:44

Baymak geri dönüş yaptı. Ek garanti aldığım iklim mekatronik ten aynı eleman parçayı söküp götürdü. Kombinin garantisi 24 Ocak 2024 de dolmuş. Fabrikada parça için rapor yazılacak. Bu arada 20 gün isi gününde rapor yazılacak. Sıcak suyuda kullanamıyoruz. Yaklaşık 1 ay bu insanlar neyle banyo yapacak diyende yok.

07 Haziran 2024 18:41

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Kombi Sorunu Ve Çözüm Arayışı

22 Ocak 2025 17:58

Kübra
08 Temmuz 2023 15:44
Baymak Kombiye Bakım Yapılmadığı Halde Parası Alındı
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Servis Hataları Nedeniyle Baymak Kombi Mağduriyeti

Ayşegül
14 Nisan 2025 19:37
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi: Garanti Ve Servis Sorunları

17 Kasım 2024 14:36