Baylan Su Sayacı Aşırı Su Tüketimi

8 Ağustos 2023 19:208.719

Baylan su sayacı aşırı su tüketimi yapıyor. Böyle bir saçmalık görmedim. Baskı ya bir kaçak olmuştur ya da başkası kullanmıştır diyor kimseyi inandıramıyoruz. Yazlığa geldiğimizden beri 15 günde 50 metreküp su gitti! Sayaç kontrolü ve değişimi için defalarca aramama rağmen baskı'den kimse gelmedi. Acilen bir çözüm istiyorum.

Gökhan
11 Ağustos 2023 19:33

Baskı ekipleri sayacımın arızalı olduğunu tespit etti ve sayacımı başka bir markayla değiştirdi. Baylan markası ise hiçbir şekilde tarafımla iletişime geçmedi. Baskı'ye ve Burhaniye Belediyesi'ne teşekkür ederim.

1 Eylül 2023 20:52

Kardeşim iyi akşamlar bende yazlıkçıyım içmelerdeyim 50 metreküp yükledik su kaybı yaşadık iyi bir tesisatçı bulduk baskiden gelip baktılar su kaybınız var bizim bir de depo üstelik Tesisatçı bulduk Tesisatçı çek Walf arızalı dedi belediyeden gelen su geri kaçmış ama tesisatçı işi çözdü biraz pahalı ama bu işlerden anlıyor irtibat kurarsanız benimle sizlere yönlendirebiliriz

Baylan Su Sayaçları Kredim Var Ama Suyum Yok

8 Ekim 2023 03:5415.989

Baylan marka sayacımda, kartımda tutar olmasına rağmen su gelmiyor. Yeni yükleme yaptım yine şu yok. Mahallede herkeste ...