Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 22:25

Batçı Cosmetic firmasından aldığım saç kapatıcı (dolgunlaştırıcı) kremi kullandım. Ürün, 5-15 gün kalıcılık vadetmesine rağmen, ikinci günden itibaren pütür pütür dökülmeye başladı. Ayrıca, boya her yıkamada havluya akmaya devam ediyor. Saç derime zarar vermiş olabileceğini dahi düşünüyorum; henüz bu konuda bir araştırma yapma fırsatım olmadı.

Yaşadığım bu olumsuz deneyimi firmanın sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarına yorum olarak yazdım. Ancak, yorumum önce silindi, ardından firmadan "yanlış kullanım" ihtimalim olduğu öne sürülerek talimatlar tekrar anlatıldı. Tüm talimatları doğru uygulayıp sonuçları video ile paylaşmama rağmen sorun devam etti. Bu durumu tekrar belirttiğimde ise yorumum yine hiçbir açıklama yapılmadan silindi.

Kısacası, firmanın sosyal medya hesaplarında, müşterilerin olumsuz deneyimlerini göremememizin nedeni, yorumların sistematik bir şekilde silinmesi.

profile profile profile
03 Eylül 2024 20:00
Batçı Hair Atelier Batçı Cosmetic Ürününün Etkisizliği Ve Yorumların Silinmesi
batci-hair-atelier-batci-cosmetic-urununun-etkisizligi-ve-yorumlarin-silinmesi-1.jpg

Aradılar ve şikayeti kaldırmam karşılığında ürünleri iade alabileceklerini söylediler. Ben de sadece çözüldü olarak işaretleyebileceğimi söyledim. O şekilde iade alamazlarmış. Her şey para değil. Farklı zamanlarda çekilmiş 3 fotoğraf bırakıyorum. İnsanlardan gerçekleri saklamanın lüzumu yok. Umarım herkes farkına varır.

06 Mayıs 15:18 (Şikayetten 20 ay sonra)

Yorumlar (11)

Nihat
Nihat

Herkesin ne alır ise alsın Şikayetvar dan ürün ile ilgili yorumlara bakması ggerek. Artık ne alırsam alayım mutlaka şikayet var a bakmadan karar vermiyorum. İyi ki Şikayetvar var. Gerçek ve doğru kullanıcı bilgileri burada. Teşekkürler Şikayetvar

Metin
Metin

Siparişten önce son bir bakayım dedim vazgeçtim teşekkürler arkadaşlar

Furkan
Furkan

Aldım alacağım sipariş sayfasına gir çık derken dur bir şikayet var a bakayım dedim iyi ki bakmışım teşekkür ederim hemen vaz geçtim paylaşılmış görsellere bakılırsa topikten bir farkı yok allaya pullaya sosyal medyada bangır bangır reklamı dönüyor paranıza yazık 👎🏻

Tolgahan
Tolgahan

Instagram reklamında gördüm uygulama yeri bağcılardaymış tam adresi öğrenmek için girdim karşıma burası çıktı yorumları okumak çok iyi oldu almaya gidiyordum şu an vaz geçtim :)

Necati
Necati

Yorumlar için teşekkürler iyi ki okudum. Tam alacakken

Gökhan
Gökhan

Kesinlikle şikayet var aracılığı ile yapılan paylaşımlar gerçekleri ortaya koymakta. İlgili ürünün etkileri ve zararları görsel olarak ortaya konulmuş. Kimyasal içerikli bir boya olduğu ve bunun saglik için ne derece zararlı olduğu net değilken alıp kullanmak mantık dışı

Burak
Burak

Bu yorumlar için çok teşekkür ederim bizi bir felekatten kurtardınız

Özgür
Özgür

Yorumunuz için teşekkürler. Almadan buraya bir bakayım dedim. İyikide bakmışım. Size geçmiş olsun.

Sedat
Sedat

Bu ve buna benzer ürünleri almak kesinlikle mantıklı değil. Satıcının tavrı da çok kötü

İbrahim
İbrahim

Alacaktım vaz geçtim iyi ki görmüşüm yorumları

Yalçın
Yalçın

Tebrikler kardeşim böyle yalan yanlış şeylere karşı insanları uyarmak gerek