Başkent Online Akademi (meslekiegitimkurumu.com) Onay İptali Yapmıyorlar!

Başkent Online Akademi (meslekiegitimkurumu.com) Onay İptali Yapmıyorlar!
22 Mayıs 2024 17:36

+905010911226 numaralı telefon ile Başkent Online Eğitim Merkezi adına eşimi aramışlar. Belge vereceklerini, devlet dairelerinde iş bulma imkanı sunacaklarını, hastanede kayıt kabul işlerinde çalışabileceğini, işe başladığında iş arkadaşlarının eğitim vereceğini vs. Birçok imkandan bahsederek eşimden sözlü onay almışlar. Daha sonra tekrar arayarak e-devlette belgenin onaylı fakat aktif olmadığını, 1500 TL yatırılması halinde belgeyi aktif edeceklerini söylemişler. Ben bu durumdan rahatsızım ve kesinlikle böyle bir ödeme veya belgeyi kabul etmiyorum. Eşim de bu durumdan dolayı üzgün ve verdiği sözlü onayın iptalini istiyor. Zaten birkaç gün önce verilen onayın, özellikle Tüketici Hakları gereği iptal edilmesini talep etme hakkımız olduğunu biliyoruz. Bu durumdan ve ilgili kişi ile kurumdan şikayetçiyiz.

Başkent
Başkent

Öncelik olarak kaydınızı evet ben oluşturdum. Ayrıca her şeyin bilgisi sizlere tek tek geçildi bilgisi verilmesine rağmen suçu bizlere atıyorsunuz. Kubilay beyin eşini onay için özellikle aradım. Arama kayıtları ve ses kayıtlarıyla durmaktadır. Onayı olup olmadığını onaylandığı takdirde 1.500 TL'lik ödemesi olacağını bizzat söyledim ve buna rağmen kişi Bana onay verdi ve onay vermesinin üzerine sertifikası e-devlet'ine işlendi ödeme gününe gelince kişi hiçbir şeye onay vermediğini ve bu ödemeyi yapmayacağını söyledi ve Daha sonrasında suç bize kaldı kişi hakkında da gerekli işlemler zaten başlatıldı.

Şadiye sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2024 12:25

20 Ağustos 2024 12:08
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Online Akademi: İstem Dışı Belgeler Ve Sürekli Para Talepleri

12 Kasım 2024 18:13