BaşarıBet Para Çekme Çekememe

7 Aralık 2023 22:328.168

Güzel bir oyun sunan bir site, Başarı Bet; fakat ödemelerle ilgili sorun yaşıyorum, 3 gün oldu. Ödeme gelmedi, bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, ödeme bölümünü düzenlerseniz daha çok müşteri portföyü oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.

11 Aralık 2023 11:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba! Siz yaşadığınız memnuniyetsiz deneyim için özür dileriz. Yorumunuz bizim için son derece önemlidir ve hizmet kalitemizi iyileştirmek için talebinizi daha ayrıntılı bir şekilde incelemek isteriz. Şu ana kadar para çekme talebinizin işlendiğini görüyoruz. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

28 Nisan 2024 07:12

Doğru olan her şeyin yanında oluruz

23 Temmuz 2025 21:37

Selam nbr merhaba merhaba

Medine
Medine
9 Ekim 2024 15:33

Başarı bet ödeme yapmıyor maalesef bekliyoruz ama bir muhatap yok bulamıyor uz ve ödeme yaparsanız çok seviniriz Başarı bet böyle olmamalı insanların ödemelerini suistimal etmemeli.

7 Ağustos 2024 14:58

Kazandığım parayı çekmek istiyorum olmuyor yardımcı olurmuşsunuz

Fatih
Fatih
7 Mayıs 2024 22:17

Tam ama tam 5 defa belge onaylanmadı sürekli red veriyorlar insanlarla dalga geçiyorlar sabah başlamıştım belge yüklemeye saat gece 22.15 oldu daha uğraşıyorum. Muhatap yok canlı destek yardımcı olmuyor. Parayı alırken güzel alıyorlar verirken eziyet kimse kusura bakmasın bu site kadar bir site ne gördüm ne duydum. Evrak istenir eyvallah ama bir defa iptal olur 5 defa iptal olmasını bana kimse haklılık yönünü söyleyemez

Hamdi
Hamdi
26 Nisan 2024 12:41

Yaklaşık 3 haftadır çekim onaylansın diye bekliyoruz karşımızda muhatap da bulamıyoruz site çok güvensiz

Engin
Engin
5 Nisan 2024 22:26

Başarı bet para çekme sorununu çözün ben şikayeti geri alacağım güzel yorum yazıp her yerde paylaşacağım teşekkür ederim

Sezgin
Sezgin
19 Mart 2024 23:09

Siz bekadan ahlak sınız oyundan kazandığın 1000 TL yi vermediniz bu site hiç mi hiç güvenilir değil beni 09/03/2024 tarihinden bu yana alay geçermiş gibi yatırıyoruz finans bölümüne verdik diye dalga geçiyorsunuz buradan her kese söylüyorum kim se girmesin bu siteye bunlar dolan dirici

Yakup
Yakup
26 Şubat 2024 21:55

Merhabalar efendim ben sitenizden memnunum çok güzel bir uygulama yalnız benim kazandığım parayı çekemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Yiğit
Yiğit
2 Ocak 2024 11:34

Paramı çekemiyorum belgeleri istiyor lakin belgeleri yüklüyorum kabul etmiyor bu nasıl bir site yardım edilmesini istiyorum lütfen

Başarı Bet Sayfası Paramı Yatırmadılar Hala

Şevki
24 Mayıs 2024 02:20888

1 Destek

Tümünü Gör
Başarıbet Para Hesabıma Gelmiyor!

Başarıbet ParaHesabıma Gelmiyor!

Başarıbet Param Gelmiyor!

Başarıbet ParamGelmiyor!

Ahmet
Başarıbet Paramı Çekemiyorum!

Başarıbet ParamıÇekemiyorum!

Ramazan
Başarıbet Güvensiz Bir Sitedir!

BaşarıbetGüvensiz Bir Sitedir!

Suleyman
Başarıbet Para Yatmadı, Hesap Bakiye Yükleme Olmadı!

Başarıbet ParaYatmadı, Hesap Bakiye Yükleme Olmadı!

Muhammed
Başarıbet Parayı Yatırdım Ama Daha Hesaba Geçmedi!

Başarıbet ParayıYatırdım Ama Daha Hesaba Geçmedi!

Bilal

Öne ÇıkanKonular