Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Başarı Bet Çekim Sorunu

04 Mart 2024 01:25

27 Şubat Salı günü Başarı Bahis sitesinde 20 bin TL çekim talebinde bulundum. Hesap doğrulaması ve gerekli her işlemi tamamlamama rağmen, paranın hesabıma geçmediğini üzülerek belirtmek isterim. Canlı destek birimine durumu ilettiğimde bana beş gün daha beklemem gerektiği söyleniyor. Sorunumun dikkate alınmasını ve çözülmesini rica ediyorum.

04 Mart 2024 13:19 (Şikayetten 11 saat sonra)
07 Mart 2024 23:01

Neredeyse bir hafta oldu ama benim çekebildiğim tutar sadece 3 bin üzüyorsunuz

08 Mart 2024 13:13

Merhaba! Tüm para çekme talepleri, web sitesinde belirtilen süreler içinde ödenmiştir. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

08 Mart 2024 13:20

4 günde sadece 2 ya da 3 bin tl çekebildim şimdi çekim talebi veriyorum 2 bin tl için bile 14 iş günü bekleyin diyorsunuz 10 bin tl çekim talebi verdim bakalım 3 hafta bekleyeceğim saçmalıktan başka bir şey değil yardımcı olmuyorsunuz hiç

08 Mart 2024 13:27
08 Mart 2024 13:29
10 Mart 2024 21:53

Umarım dediğiniz gibi olur ve para hesabıma geçer sizin kaliteli sitenizde zaman geçirmek beni mutlu ediyor. Sorunum çözüldüğü anda şikayetimi silip teşekkürlerimi belirteceğim umarım

22 Mart 2024 13:18

Merhaba! Eğer sorununuzu çözdüysek, lütfen şikayeti kapatın ve olumlu bir puan bırakın. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

Müslüm
Müslüm

Merhaba ben de bu Başarıbet siteden şikayetçiyim

Caner
Caner

Parayı çekebildin mi

Çıpa
Çıpa

Mustafa bey merhaba k. Bakmayın rahatsız ediyorum ama aynı sorunu bende yaşıyorum şu an siz canlı destek nasıl bağlanıp konuşuyorsunuz ben bir turlu göremeyip konuşamıyorum

Merhaba çıpa, canlı desteğe şikayetini yaz mavi bölümde otomatik mesajlarda şikayetim yazmıyor yazan yere tıkla canlı desteğe aktaracak

Berkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 17:31
Başarıbet Şikayet Paramı Verin