P**** İş Başvurusu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

P**** İş Başvurusu Sürecinde Yaşanan Sorunlar
17 Ağustos 2024 16:39

İş başvurusunda bulunmak için dolaştığım tarayıcıda bulduğum formu doldurdum. Başvurumdan sonra sonra P*** uygulamasını indirmemi istediler ve iş için gerekli olduğunu belirttiler. Daha sonra onların e-posta ve telefon numarası ile birlikte benim kimlik bilgilerim kullanılarak işlemlere devam edildi. N*cdn uygulaması ile kimliğimi tarattılar. Ardından başka bir banka hesabıma 105 TL gönderdiler ve bu parayı P*** hesabına 100 TL olarak geri göndermemi talep ettiler. Gönderilen para ile birlikte kimlik bilgilerimin de ele geçirildiğini düşünüyorum. Bu hesap üzerinden kimlik bilgilerim, yüzüm ve adres bilgilerim kullanılarak adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzam olmadan yapılan işlemleri onaylamıyorum ve sorumluluğu kabul etmiyorum. 12 Ağustos 2024 tarihinde saat 00.00'dan itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak herhangi bir resmi başvuruyu, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım ve bahis işlemlerini kabul etmiyorum ve onaylamıyorum. Yetkili mercilere durumu bildiriyorum ve adıma açılan hesaplarımın bloke edilmesini veya kapatılmasını talep ediyorum.

07 Nisan 2024 10:02

22 Nisan 2024 00:47

Finans Kuruluşları Adıyla Dolandırıcılık Kimlik Bilgilerimle Açılan Hesap Ve Para Transferi Sorunu

06 Ağustos 2024 04:59

28 Nisan 2024 22:47

Finans Kuruluşları Adıyla Dolandırıcılık Finans Kuruluş Adı Altında Aldatıcılık!

08 Ağustos 2024 00:51