Melike sonuçtan hiç memnun değil

Bambala Müşteri Seçiyor!

Melike
10 Mayıs 2024 13:50

Bambala müşteri seçiyor. Bir önceki hafta verdiğim siparişte ezilip parçalanacak olan yiyecekleri kavanozların altına koyarak gönderdiler. Bunu belirttim güzel yaklaştılar, bir sonraki siparişinizde telafi edelim dediler. Buraya kadar güzel. Çarşamba günü sipariş oluşturdum. Mesaj da attım kendilerine böyle bir durum yaşadık ben yeniden sipariş verdim diye. Sanıyorum ki telafi edecekler.
Ertesi gün cuma günü siparişin çıkacağını söylediler. Cumartesiye yetişecekse problem olmadığını ama mümkünse perşembe akşam verilmesinin daha iyi olacağını söyledim. Pazartesi çıkaralım isterseniz dediler. Çalıştığım için çocuğumun hafta sonu öğünlerini sipariş ediyorum. Pazartesi kargoya verilmesinin hiçbir anlamı yok hafta sonuna ürünler bozulma noktasına gelir. O zaman haftaya sipariş verin çok yoğunuz dediler. Haftaya sipariş verin demek ne demek yani bu hafta zahmet etmek mi istemediniz? Diğer insanların siparişleri sorun değil ama sürekli müşterinizin ki mi sorun? Kızdım "siz direkt iptal edin" dedim. Tamam dediler. Çözüm bulalım dertleri yok yani. Büyüdükçe kötüleşen hizmete sahip bir yer daha.

24 Aralık 2024 11:21

14 Temmuz 2024 22:12
Pandora Fırat Döner Restorandan Beklentiler Ve Yaşananlar

09 Ağustos 2023 15:51
An-takya Döner (Adana) Hatalı Gelen Sipariş
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 23:43