Şaşkınn sonuçtan memnun değil

09 Mart 2024 23:50

İki hafta önce Bakırköy'deki Vista Clinic'te dudak dolgusu yaptırdım. Dudaklarımın bir tarafı taş gibi oldu ve iki hafta geçmesine rağmen sertlik hiç geçmedi. Bir tarafı şiş, diğer tarafı ince kaldı. İki hafta sonra kontrole gittim ve şikayetimi dile getirdim; ancak yine aynı durumla karşılaştım. Şiş olan taraf daha da çok şişti, ince taraf ise aynı kaldı. Hiçbir şekilde memnun kalmadım. Doğal bir dudak görünümü istemiştim, ancak sonuç beni tatmin etmedi. Yaptırdığıma çok pişman oldum. Zaten dolgu işleminin beş dakikada yapılması, bir saat bekledikten sonra işlemin bu kadar kısa sürmesi de anlaşılır gibi değil. İşlem sırasında yeterince özen gösterilmediği resimlerden de anlaşılıyor.

30 Ağustos 2025 17:14 (Şikayetten 17 ay sonra)

Merhabalar iletişim numaranızı verebilir misiniz rica etsek.

02 Eylül 2025 08:20

Merhabalar. Sizlerle iletişime geçmek istiyoruz telefon numaranızı birakabilirmisiniz yorumunuz alakalı bir durum değil. Teşekkürler

Büşra
Büşra

3 Şubat 2025 yılında 1 ml juvaderm dudak dolgusu yaptırdım üst dudağım inceliğinden rahatsızdım doğal bir görünüm istediğimi ve en çok üst dudağa kaçmasından ördek dudak olmaktan korktuğumu dile gerdim 1 ml ile mümkün değil dedi ve sonuç ördek dudak 10 ay geçti dolgu hala erimedi söylenen dolgu markası su bazlı bir ürün çoktan eritmiş olması gerekirdi dolgu da topaklanma oldu gözüküyor fotoğrafta da kontrol seansına gittim masaj yaptılar dağılmadı nasıl bir ürün anlamadım.

vist-clinic-bakirkoy-pismanliktir-2.jpg
Kübra