31 Ağustos 2023 21:24

Ataköy 9. Kısım atrium ve çevresi maalesef hala aynı sorun alkolikler sokakta içip içip yoldan geçen vatandaşlara sataşıyorlar benim önümde ki park özellikle ; muhtarlığa bildirmeme rağmen kimse ilgilenmedi çıkan yeni yasa da umarım artık bir çare bulunur. Bakırköy Belediyesi zaten hiç umurun da değil her yer içki şişesi park çocukların oynadığı yerler vb. Herkes kendi çıkarını düşünüyor devriyelerin artık buralar da denetim yapması lazım bir haftadır Bakırköy Belediyesi'ne şikayet etmeme rağmen dikkate alınmadı boşuna sanırım oy veriyorum Yunus Emre kültür merkezi arka otoparkın da yürüyüş yaparken sürekli madde çekiyorlar alkol alıp kaç defa çakıyla saldırdılar biri gidiyor başka grup gelip ilişkiye giriyorlar. Herkesin için de illa öldürülmem mi lazım el atmaları için bana Ataköy polis merkezini aradım biz bakmıyoruz dediler, çözüm masası çözüm sunamadı.

Müge
Müge
01 Ekim 2023 13:36
Bakırköy Belediyesi Ataköy 9. Kısım Sokakları Tehlike Saçıyor

1.10.2023 biraz önce ki görüntüler kapımın onu Yazıklar olsun Bakırköy Belediyesi ve muhtarlığına... Alkol yasası ulu orta çocukların gezindiği yerler da uyulmuyor bildirmemize rağmen ailece dikkate almıyorlar hala devam

Fatma
Fatma

Bakırköy belediyesinden imar dan şikayetçiyim ceplerine bir şey girmeyecekse ilgilenmezler.

Müge sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 20:59

Avcılar Belediyesi Denizköşkler Şikayeti