Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Yoğun Hastaları Mağdur

23 Şubat 2024 12:42

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan hastamızın ellerini ve ayaklarını bağlamışlar. Nedenini sorduğumuzda 'tekme atıyor' gibi sebepler söylediler. Doğru düzgün konuşamayan, yatağa bağımlı bir kişi nasıl bunu yapabilir? Birçok hastaya böyle davranıyorlar. Bu durum kabul edilemez. Ayrıca, biz hasta yakınlarına da kötü davranıyorlar. Hastamız hakkında doğru düzgün bilgi bile alamıyoruz.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaba Davranışlar Ve Yetersiz Hizmet: Ortopedi Uzmanı Şikayeti

23 Ağustos 2024 13:37

03 Nisan 2024 15:28
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Biriminde Yaşanan Olumsuzluk

08 Ağustos 2023 14:03
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sonrası İhmal Ve İlgisizlik Nedeniyle Ciddi Sağlık Sorunları

28 Ağustos 2025 17:10
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İzmir Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi Hasta Bakımı Hakkında Şikayet

30 Eylül 2023 11:49